Etter flere tilfeller: Nå vil puben endre navn med Boris Johnson som inspirasjon

17/01/2022 11:33

Emma

Utland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En utleier som gjentatte ganger har endret navnet på puben sin for å pirke moro på ulike politiske skandaler, har antydet at han planlegger en ny ombygging.

Boris Johnson, som statsminister, har hatt en periode med flere dårlige ting, spesielt rettet mot festlige sammenkomster på 10 Downing Street - hele tiden mens Storbritannia var under nedstengning.

Det som en gang var James Atherton pub i New Brighton, nær Liverpool, kunne snart bli "The Lying Boris".

Eieren Daniel Davies ertet kundene ved å dele et nytt kunstverk som viser statsministeren med en flaske i hånden og iført en festhatt.

Det skriver Metro.

Puben ble tidligere kalt 'The Three B***ends', og skiltet inneholdt en collage av Boris Johnson, Matt Hancock og Dominic Cummings med bjeller på hodet i oktober 2020.

Det ble angivelig en protest da Liverpool City-regionen ble plassert i tier tre lockdown, og tvang puber til å stenge.

Etter cummings avgang fra Downing Street i november 2020, ble puben omdøpt til "The Two Helmets"; koser seg med statsministeren og hans tidligere helsesekretær.

Begge ble vist iført hjelmer da utleier protesterte mot fortsatte restriksjoner på pubhandel.

Davies påpekte at både Hancock og Cummings, statsministerens tidligere sjefsrådgiver, forlot sine stillinger i løpet av uker etter at skiltene gikk opp. Han tvitret:

"Neste navneendring for puben.? Den første var The Three B ***ends (Cummings gikk noen uker senere) Neste var The Two Helmets (Hancock gikk noen uker senere) Så. To ned en bak!

Tilbake under den første rebrandingen sa Daniel at dette var fordi regjeringen klandret sektorer som bar og puber for spredningen av COVID-19. Han sa tidligere:

"Vår virksomhet har blitt desimert og deres passivitet har forverret problemet. Westminsters videre beslutning om å velge og velge hvilke typer arenaer som kan åpne, basert på de som serverer måltider, er forbløffende.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.