Etter å ha vært gift i 62 år ble de flyttet på hvert sitt pleiehjem: Nå blir de endelig gjenforent

24/09/2016 21:15

Anniken Hauge

Utland
- Det er det tristeste bildet jeg noen gang har tatt. De gråter hver gang de ser hverandre, og det er hjerteskjærende, skrev barnebarnet til bildet. Men nå er det heldigvis godt nytt til besteforeldrene.

Etter 62 år sammen som ektepar, ble Wolfram Gottschalk og kona hans Anita tvunget til å leve hver for seg.

De to eldre menneskene kom på hvert sitt pleiehjem, men de besøkte hverandre hver eneste gang de hadde muligheten. Det endte i tårer hver gang.

Bildet av det eldre paret ble tatt av barnebarnet deres Ashley Bartyik. Det er gått viralt etter hun delte det på Facebook i august.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bildet viser det eldre paret tørke tårene, mens de sitter med hverandre på et pleiehjem i British Columbia i Canada.

- Det er det tristeste bildet jeg noensinne har tatt. De gråter hver gang de ser hverandre, og det er hjerteskjærende, skrev barnebarnet om bildet.

Hun og familien har kjempet en kamp for å få det eldre paret gjenforent, så de kan tilbringe deres siste tid sammen.

Men nå er det heldigvis gode nyheter i saken.

På torsdag kunne barnebarnet meddele at paret endelig er blitt gjenforent.

- Wolfram har blitt flyttet til samme pleiehjem som Anita i Morgan Heights. Gjenforeningen var fylt med gledestårer. Nå kan de være under samme tak i deres siste år, og vi kunne ikke vært mer takknemlige, skrev hun på Facebook.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Familien har - siden historien om Wolfram og Anita kom ut til massene gjennom nettet - hørt fra andre familier, hvor par har blitt splittet fra hverandre.

Derfor har familien nå bestemt seg for at de fremover vil kjempe for at andre ektepar også kan holde sammen, når de må på pleiehjem.