Få drømmejobben: Se på Netflix i sengen hele dagen og tjen 211.000 kroner

18/10/2021 09:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Høres en hverdag i sengen med Netflix ut som en drøm? Nå kan du bli betalt for det.

Hvis du liker ideen om å slappe av og se Netflix i sengen hele dagen, er denne jobben en sann drøm som går i oppfyllelse for deg. Her kan du få betalt for å gjøre nettopp det.

Det er luksussenger selskapet Crafted Beds som tilbyr dette. De har åpnet opp søknader om jobben som madrasstester. Det skriver Ladbible.

Hvis du er den heldige som ender opp med å score denne jobben, kan du se frem til en årslønn på 24,000 pund. Det tilsvarer 211.000 kroner i året for å ligge i sengen og se Netflix hele dagen.

Selvfølgelig krever jobben litt mer enn det, men hovedoppgaven er å ligge i sengen. Det er en jobb som er opprettet for å sikre at selskapets kunder får det beste de kan.

Jobben er en heltidsjobb på 37 timer i uken, hvor du må teste en ny hver uke, ta notater og vurdere hvor behagelig hver av disse er.

Dette betyr at du kan ta en lur hvis du ønsker det. Du kan imidlertid også bare ligge i sengen og se på Netflix. Det er helt opp til deg hvordan du velger å teste fra crafted beds.

"Vi er ekstremt glade for å kunne tilby denne rollen, da kundetilfredshet betyr alt for oss," sier Brian Dillon, markedssjef hos Crafted Beds.

«Selv om vi har fantastiske anmeldelser fra våre nåværende kunder, ønsker vi å sikre at dette fortsetter og ansetter derfor en madrasstester som en del av denne strategien. Denne rollen vil være en integrert del av crafted beds-teamet.»

Madrasstesteren kan jobbe hjemmefra, og som skal testes hver uke vil bli sendt direkte til deg. Derfor trenger du ikke engang å komme deg ut av sengen om morgenen, for å gå på jobb.

Det er imidlertid et krav om at du kan jobbe i Storbritannia. I tillegg er det også et krav at du kan teste uten avbrudd.

I tillegg er det også et krav om at du er god til å skrive engelsk, siden hver uke må du skrive en full annmeldelse av madrassene. Hvis du tror du er rett person for jobben, kan du søke hos Crafted Beds her.