Familie besøker sønnens grav, når en mystisk kvinne kommer listene mot dem

28/07/2021 11:35

Emma Sletta

Utland
19 år gamle Tyson Schreiber satt alene i bilen da han mistet kontrollen og kjørte i grøfta. Tenåringen døde i trafikkulykken, men en kvinne fikk muligheten til å leve videre. For selv om Tyson Schreibers søster og mor må leve med sorgen resten av livet, kan de kanskje trøste seg med den unge mannens siste handling her på jorden. Han valgte å donere organene sine, noe som reddet en fremmed kvinne. For 10 år siden fikk Laura Erick en alvorlig beskjed fra leger på sykehuset - hun hadde ikke mye tid igjen. Utsiktene var imidlertid langt bedre for den 45 år gamle kvinnen. Takket være organene til Tyson Schreiber er hun nå helt frisk, og i et intervju med de amerikanske mediene KOIN 6 forklarer hun med tårer i øynene hvordan hun sender en kjærlig tanke til den avdøde tenåringen hver eneste dag. Laura Erick bærer rundt på nyrene og bukspyttkjertelen til den avdøde. Julie og Whitney - som er Tyson Schreibers mor og søster - var godt klar over at organdonasjoner bidro til å redde andres liv, men de visste ikke hvem. På årsdagen for 19-åringens død hadde Julie og Whitney dratt til gravstedet der Tyson Schreiber er begravet. Her sto moren og så på steinen da hun la merke til en mystisk kvinne som nærmet seg med forsiktige trinn. Laura Erick nølte da hun så den etterlatte moren og søsteren, men hun følte at hun måtte gå til dem. Hun gikk og presenterte seg, og de utvekslet klemmer. De tre skilte lag, men noen dager senere hadde Julie Schreiber igjen dratt for å besøke sønnens gravsted på kirkegården. På korset, overskrevet med personlige hilsener fra venner og familie, la hun merke til et nylig skrevet budskap. ‘Helten min. Takk for livets gave. Laura.’ Sorgen vil aldri forsvinne, men familien kan være i stand til å trøste seg med vissheten om at Tyson Schreiber lever videre på en eller annen måte i den takknemlige mottakeren av organene.      

19 år gamle Tyson Schreiber satt alene i bilen da han mistet kontrollen og kjørte i grøfta.

Tenåringen døde i trafikkulykken, men en kvinne fikk muligheten til å leve videre.

For selv om Tyson Schreibers søster og mor må leve med sorgen resten av livet, kan de kanskje trøste seg med den unge mannens siste handling her på jorden.

Han valgte å donere organene sine, noe som reddet en fremmed kvinne.

For 10 år siden fikk Laura Erick en alvorlig beskjed fra leger på sykehuset - hun hadde ikke mye tid igjen.

Utsiktene var imidlertid langt bedre for den 45 år gamle kvinnen.

Takket være organene til Tyson Schreiber er hun nå helt frisk, og i et intervju med de amerikanske mediene KOIN 6 forklarer hun med tårer i øynene hvordan hun sender en kjærlig tanke til den avdøde tenåringen hver eneste dag.

Laura Erick bærer rundt på nyrene og bukspyttkjertelen til den avdøde.

Julie og Whitney - som er Tyson Schreibers mor og søster - var godt klar over at organdonasjoner bidro til å redde andres liv, men de visste ikke hvem.

På årsdagen for 19-åringens død hadde Julie og Whitney dratt til gravstedet der Tyson Schreiber er begravet.

Her sto moren og så på steinen da hun la merke til en mystisk kvinne som nærmet seg med forsiktige trinn.

Laura Erick nølte da hun så den etterlatte moren og søsteren, men hun følte at hun måtte gå til dem. Hun gikk og presenterte seg, og de utvekslet klemmer.

De tre skilte lag, men noen dager senere hadde Julie Schreiber igjen dratt for å besøke sønnens gravsted på kirkegården.

På korset, overskrevet med personlige hilsener fra venner og familie, la hun merke til et nylig skrevet budskap. ‘Helten min. Takk for livets gave. Laura.’

Sorgen vil aldri forsvinne, men familien kan være i stand til å trøste seg med vissheten om at Tyson Schreiber lever videre på en eller annen måte i den takknemlige mottakeren av organene.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.