Familie fikk hårete overraskelse i toalettet: Ubuden gjest satt fast i skåla

18/10/2017 14:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En familie fikk helt bakoversveis da de oppdaget hva som satt fast i toalettet deres. En ubuden gjest klarte nemlig ikke å komme opp selv og måtte ha assistanse.

Det er ikke alltid man kikker ned i toalettet. 

Men for en australsk familie var det plutselig god grunn til å se nøye etter ned i den hvite porselenskålen.

Da foreldrene var på vei ut døra om morgenen, var toalettet opptatt. Men det var ikke noen av barna som satt på potta. I stedet satt det en bitteliten pungrev der, som ikke kom seg opp av toalettskålen, skriver The Dodo. 

Derfor måtte familien fra Melbourne tilkalle en skadedyrsbekjemper, som har lagt ut en video av toalettgjesten på Facebook.

Foto: Facebook

I løpet av alle de 30 årene firmaet har hjulpet australiere med uventede dyrebesøk som også teller slanger og mer eksotiske dyr, har de aldri sett en pungrev forville seg ned i et avløp.

- Den lille karen var helt utmattet etter å ha krabbet gjennom kloakkrørene og opp i toalettet. Men vi fikk tørket ham og levert han til dyrlegen, skriver dyrevernerne på Facebook.

Den lille pungreven, som på norsk også kalles kusu eller revekusu, minner til forveksling om en chinchilla og lever utelukkende i australsk natur, hvor de bor i trærne og lever av planter.

Derfor er det også sjeldent at dyrene kommer så nær mennesker, som var tilfellet her.

Men se hvor kjærlig den er. Lørdag delte dyrevennene et bilde av den lille ungen, som får tåteflaske mens den er i pleie.

Den lille pungreven skal nå ha mat og omsorg før den skal sammen med den andre pungreven som bor på dyreinternatet. Når de begge er klare, settes de fri i naturen igjen.