Familiemann advarer: Sommerhit for 20 kroner ødela hjemmet hans og tok nesten livet av familien

08/07/2024 10:00

Emma

Utland
OBS Arkivfoto / Foto: Youtube
OBS Arkivfoto / Foto: Youtube
Paul advarer nå andre mot å gjøre det samme som han gjorde.

Familiefaren, Paul, advarer nå andre familier om et billig, populært sommerprodukt som nesten hadde drept hele familien hans.

Den tragiske hendelsen fant sted en junidag i 2021, da 47 år gamle Paul hadde invitert noen venner til en grillfest hjemme i Lytham, Lancashire, for å se en fotballkamp mellom Russland og England.

Det skriver The Mirror.

Paul og vennene hans hadde brukt en engangsgrill, som de hadde kjøpt for 20 kroner, til å lage mat, og da kvelden nærmet seg slutten, hadde Paul merket på grillen.

Da det ikke lenger var varmt, kastet han det i søpla uten å tenke på det.

Midt på natten ble Paul vekket av sin skrikende kjæreste, som tydelig var i panikk.

Årsaken til panikken var at flammene hadde spredt seg i huset, og i løpet av få minutter var hjemmet deres oppslukt av flammer og røyk.

Heldigvis klarte familien å komme seg ut av det brennende huset i tide, men de klarte ikke å redde noen av eiendelene sine.

Den forferdelige hendelsen forandret ikke bare livene deres, men det var også vendepunktet for Paulus.

I dag har familien flyttet tilbake til huset sitt, og Paul har bestemt seg for å gi tilbake til samfunnet ved å være brannmann hos Lancashire Fire and Rescue Service.

Han advarer nå andre om farene ved å kaste engangsgriller, slik at andre kan unngå å havne i samme situasjon som ham selv.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.