Familien tok DNA-test: Så oppdaget de noe de ikke burde

14/02/2022 01:29

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Familien endte opp med å oppdage en hemmelighet de ikke skulle ha oppdaget.

De fleste har hemmeligheter som de ikke vil at andre skal vite om. Men vanligvis forventer vi ikke at våre egne familiemedlemmer holder noe hemmelig for oss - spesielt ikke noe viktig.

Dette var tilfelle for en kvinne som nylig snudde livet opp ned etter å ha oppdaget at bestemoren hennes hadde skjult en hemmelighet.

Kvinnen, som går under navnet @thekennedyproj på TikTok, forteller hvordan familien hennes hadde utført 23andMe DNA-tester og fant ut en hemmelighet som bestemoren hennes hadde holdt skjult i årevis.

I videoen fortalte kvinnen hvordan DNA-tester viste at familien hadde mange slektninger på bestemorens side - til tross for at den eldre kvinnen hevdet at hun hadde vært foreldreløs og et eneste barn.

De fant også ut at bestemoren hadde "slettet fortiden", endret navn og latet som om hun var av et annet løp for å ha et "bedre liv".

Kennedy ble sjokkert over denne åpenbaringen og lurte på hvorfor bestemoren hennes ville gjøre seg selv til alle problemene.

Hun lovet å finne ut mer om familiehistorien sin og lære mer om røttene sine.

Foto: Privat

– Hun døde tilbake i 2002, og den gangen trodde vi hun ble født i 1933. Vi visste hva hun het, og vi visste at hun var foreldreløs og enebarn. Vi hadde ingen andre familiebånd til henne i det hele tatt, og slektslinjen døde med henne.

"Så jeg ble forvirret da jeg mottok resultatet av min 23andMe-test, som sa at jeg var afroamerikaner. Bestemoren min sa alltid at vi var engelsk, så jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med det. "

Hun fortsatte med å si at familien hennes fortsatt finner ut alle detaljene, men at testen matchet de med en familie i Virginia.

Etter å ha utvekslet bilder med den andre familien, fant de ut at bestemoren hadde en stor familie.

– Det viser seg at Millicent Vaughn ble født mammy Vaughn i 1927, ikke 33. Hun ble født inn i en familie på 15 barn, alle afroamerikanere som bodde i Virginia, fortsatte kvinnen.

Selv om foreldrene hennes døde da hun var ung, var hun ikke foreldreløs og et eneste barn, som hun hadde sagt.

– Hun hadde bestemt seg for å stikke av fra familien og fullstendig utvise seg selv fra sin identitet. Hun valgte et nytt navn, hun valgte en ny rase og slettet helt hvem hun var.

Så nå har jeg en helt ny familie, og det er surrealistisk og rart. Jeg tror det som overrasker meg mest er at historien hennes ikke er uvanlig for USA på den tiden. Hun valgte å gjenoppfinne seg selv fullstendig og gå under et helt annet navn og en helt annen raseidentitet bare for å skape et bedre liv for seg selv, sier hun, og deretter runder hun av:

«Jeg er utrolig takknemlig for det privilegiet hennes beslutning ga meg, men jeg er også utrolig trist og forvirret.»