Fanget på kamera: Rytter filmet mens hun slår og sparker hesten i ansiktet

10/11/2021 09:01

Emma Sletta

Utland
Foto: CottesmoreHunt Rider
Foto: CottesmoreHunt Rider
Videoen har fått mer enn to millioner visninger, og flere mener hun ikke bør få lov til å nærme seg en hest igjen.

Kvinnen ble filmet mens hun sparket og slo en hest, og etterpå ble det funnet ut av at hun var lagleder i den lokale hesteklubben.

Det skriver Daily Mail.

Kvinnen, 37 år gamle Sarah Moulds, fra Leicestershire, blir etterforsket av RSPCA som et resultat.

I skrivende stund har klippet mottatt mer enn to millioner visninger.

Foto: CottesmoreHunt Rider

Moulds, en tobarnsmor, jobber som lærer ved Somerby Primary School og daglig driftsleder ved Knossington &Somerby Pre-School, hvor det ble funnet ut av at hun er teamleder for Cottesmore-grenen av Pony Club.

Videoen, som viser at hun angriper en hest, ble først delt av Hertfordshire Hunt Saboteurs, en antijaktkampanjegruppe, har blitt fordømt av Storbritannia så vel som kampanjen Chris Packham.

Jaktkontoret har også vært i besittelse av videoklippet, som de kritiserer, som de kan si at hun ikke tilhører deres jaktforening, og legger til at de alltid "forventer det høyeste nivået av dyrevelferd".

Opptakene viser en hvit hest som blir stoppet av en ung rytter som griper hestens tøyler før hun lar seg sparke den og slå den gjentatte ganger i ansiktet mens hun prøver å trekke seg unna.

Foto: CottesmoreHunt Rider

Hertfordshire Hunt Saboteurs, som bruker «ikkevoldelige handlinger for å redde dyrelivet», delte videoen i et Twitter-innlegg og tagget RSPCA.

Kampanjen Packham oppfordret RSPCA til å «raskt å undersøke og straffeforfølge dette forferdelige overgrepet, og dermed bidra til å opprettholde standarden for dyrevelferdsbeskyttelse».

I kjølvannet av det utløste raseriet over videoen bekreftet RSPCA at de vil starte en etterforskning av hendelsen.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.