Far delte dette bilde av datteren sin på Facebook - nå reagerer tusenvis av foreldre

11/06/2017 16:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Clint Edwards / privatfoto
Foto: Clint Edwards / privatfoto
34-årige Clint Edwards fra Oregon i USA har fått tusenvis av foreldre engasjerte etter at han delte et bilde av datteren sin i et tau.

Den amerikanske faren driver en suksessfull blogg om livet som far, og han er vant til å skape debatt med innleggene sine. Men han er allikevel overrasket over hvor stor responsen har vært på det seneste innlegget hans om å barnet sitt i tau. 

- Det er overveldende. Jeg har skrevet om dette emnet før andre steder. Det har aldri hatt så stor innvirkning før. Men etter at innlegget er gått viralt, har mange foreldre kontaktet meg for å si takk. De forteller om situasjoner hvor de skulle ønske de hadde brukt tau, fordi de var redde for at barna deres skulle forsvinne fra de. 

- Eller at barna deres kom tilskade, og de skulle ønske de hadde brukt tau fordi det hadde tatt vekk mye bekymring og stress, forteller Clint Edwards til Dagens.no. 

I det populære innlegget som både mottar masse likes, men også kritikk, forklarer Clint Edwards hvorfor han har bestemt seg for å ha datteren sin i tau når de befinner seg på travle steder med mange mennesker. 

- Hun er en villbass, og tauet har allerede holdt henne brorte fra veier og å stikke hånden inn i en ismaskin, mens det har holdt meg fra å miste forstanden,  skriver den 34-årige trebarnsfaren på Facebook.

Aspen er en villbass. Foto: Clint Edwards

- Hvis jeg ikke setter tau på Aspen når vi er på tivoli, i dyrehagen, kjøpesentre og markeder, så forsvinner hun fra meg og må bli etterlyst over høyttaleren. 

Clint Edwards tilføyer at datteren hans er så full av energi og nysgjerrighet på livet, at hun kan finne på å gå på oppdagelsesferd på de mest farlige steder - og den slags situasjoner vil han ikke utsettes for. 

Tauet gjør at Clint Edwards slipper å bekymre seg. Foto: Clint Edwards

Han forteller at han får mye skeptiske blikk fra uforstående foreldre når de oppdager tauet, men han synes det er verdt det. 

- Jeg sørger for at barnet mitt er i sikkerhet, mens jeg slipper å bli sinnsyk av bekymringer. 

- Hun kommer til å roe seg ned etterhvert. Hun finner ut av ting som alle barn gjør. Men inntil den dagen kommer, vil jeg gjøre alt jeg kan for å holde henne unna farlige situasjoner, selv om det involverer et tau, skriver Clint Edwards på Facebook.

Innlegget har fått tusenvis av delinger og kommentarer - både positive og negative. Det er helt tydelig et emne som skaper stor debatt. 

Se innlegget i sin helhet nedenfor.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.