Far leter etter familiens julepynt da han gjør et skrekkelig funn i kjelleren: Nå er datterens hemmelighet avslørt

28/11/2017 16:00

Anniken Hauge

Utland
En amerikansk far lette etter skjøteledning til julelysene, da han plutselig kom over en bag i husets krypkjeller. Da han tok en titt i den, trodde han ikke sine egne øyne.

Brittany Robinson fra den amerikanske staten Pennsylvania er pågrepet etter faren hennes gjorde et skrekkelig funn da skulle pynte huset til jul. 

Der fant faren et dødt spedbarn, som hadde blitt stappet i en bag og lagt i krypkjelleren.

Det skriver New York Post.

Brittany Robinson skal ha født barnet i badekaret i familiens hjem fredag. Den 23-årige kvinnen har forklart politiet hvordan barnet ikke hadde puls eller hjerteslag da hun la den lille gutten ned i en kommodeskuff.

Først dagen etter skal moren ha sjekket hvordan det var med det lille barnet, og bestemt seg for å flytte ham inn i krypkjelleren. Ifølge forklaringen hennes pustet han ikke på det tidspunktet heller.

Søndag fant faren en bag i krypkjelleren da han lette etter en skjøteledning til julelysene. 

- Han var i ferd med å finne noen ledninger til belysningen da han oppdaget bagen med barnet i, sier Eric Hermick fra Pennsylvania State Police til KDKA.

Mandag ble Brittany Robinson ifølge det lokale mediet Pittsburgh Post-Gazette siktet for drap, å skjule barnets død og usømmelig omgang med lik. 

Familien har fortalt politiet at de ikke hadde noen anelse om at Brittany Robinson var gravid. Den unge kvinnen har også et barn på åtte år.

Brittany Robinson skal ha uttalt til etterforskerne at hun ikke ringte til politiet etter fødselen fordi hun var redd. En obduksjon av den lille gutten vil fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Under en ransakning av familiens hus skal politiet ha funnet indikatorer på at Brittany Robinson var tydelig klar over at hun ventet et barn.

En innledening høring i saken om det døde spedbarnet skal etter planen finne sted i neste uke.