Far leverte 1-åring hos dagmamma: Plutselig ringte hun og ba ham komme og se hva hun hadde gjort

17/02/2018 12:45

Anniken Hauge

Utland
En russisk dagmamma bosatt i USA, hang en 1-åring i kjelleren sin i et par strømpebukser etter faren til barnet hadde gått. Hun klarer ikke forklare hvorfor.

Nataliia Kari (43) fra Minneapolis i USA, hevder at hun ikke klarer å huske hvorfan en 16 måneder gammel gutt endte med å henge fra halsen i hjemmelaget løkke av et par strømpebukser i kjelleren hennes.

Hun er nettopp blitt kjent skyldig i drapsforsøk og venter på endelig dom. Det skriver britiske Metro

Ifølge et amerikansk lokalmedie var det faren til den lille gutten som fant ham hengende  i kjelleren i november 2016.

Dagmammaen ringte til ham etter han hadde gått, og ba ham om å komme tilbake og se hva hun hadde gjort. Han ble forferdet over marerittet som ventet ham i kvinnens kjeller. Gutten hang fra en hjemmelaget løkke og lagde 'kvelelyder'. syn i kvindens kælder.

Nataliia Kari. Foto: Hennepin County Sheriff’s Office

Nataliia Kari. Foto: Hennepin County Sheriff’s Office

Nataliia Kari forklarte at det hadde klikket for henne da gutten ble levert der.

Faren fikk tatt ned sønnen sin fra løkken øyeblikkelig, hvorpå Nataliia Kari flyktet fra stedet i en varebil. Hun endte med å krasje med en annen bil og kjørte deretter rett over føreren av bilen.

Hun fortsatte den vanvittige bilkjøringe og kjørte ned en syklist, før hun bestemte seg for å ta sitt geet liv ved å kaste seg ut fra en motorveisbro. Forbipasserende fikk stanset henne i siste øyeblikk. 

Den lille gutten, bilisten og syklisten overlevde alle tre.

Nataliia Kari kjente seg skyldig i alle anklager i retten, selv om hun også forklarte at hun ikke klarer å huske hva som skjedde den dagen, og at hun sliter med psykisk sykdom.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.