Fars viktige budskap om depresjon får tusener til å føle håp

27/11/2017 10:00

Anniken Hauge

Utland
Med et veldig personlig innlegg ønsker Craig Stones å sette fokus på et utrolig viktig emne.

- I dag er det åtte år siden jeg var nære på å hoppe fra en bro.

Sånn innleder den engelske forfatteren Craig Stones sitt viktige budskap om depresjon og de tankene han selv hadde for åtte år siden.

I dag er 37-årige Craig Stones en helt annen, og han har slett ikke disse tankene lengere. Nå ønsker han å sette fokus på depresjon.

I et rørende innlegg på det sosiale medie Twitter, skriver Craig Stones følgende: 

- Se på benken. For åtte år siden satt jeg der og vurderte om jeg skulle hoppe fra broen Blackfriars Bridge. I dag tok jeg et bilde av sønnen min. Dagen i morgen er sannsynligvis lik dagen i dag. Men den blir sikkert lysere. Den kan til og med bli helt fantastisk. Ikke gi opp. Kjærligheten kommer alltid.

Etter han publiserte det rørende innlegget på Twitter, har Craig Stones mottatt mange rørende meldinger. Innlegget er delt mer enn 7.000 ganger og har fått mer enn 24.000 likes. 

Mange takker Craig Stones for det modige innlegget hans. 

- Hvis depresjon er en kule, så er stillhet våpenet, står det i én av de mange kommentarene.

Egentlig hadde ikke Craig Stones planer om å dele erfaringene sine med depresjon. Men han innså at det er et viktig emne å sette fokus på.

- Først trodde jeg bare at jeg kunne gå forbi benken og ignorere det. Men det er bare hjernen prøver å narre en til å være stille. Depresjon avhenger av din stillhet for å ramme deg, og det lurer oss. Jeg er like mottakelig som alle andre, sier han til Independent.

Da han og kona nylig var ute og gikk en tur, gikk kona inn i en kiosk mens Craig Stones og sønnen hans ventet utenfor. Det var der han tok  bildet og bestemte seg for å dele det øyeblikket med alle andre for å skape oppmerksomhet rundt depresjon, og ikke minst hvordan kjærlighet kan forandre livet.

Har du eller vet du om noen rundt deg som sliter med depresjon eller selvmordstanker? Kontakt Mental Helse her.

35-årig kom på sykehuset med matforgiftning - men legene oppdaget noe helt sinnssykt i magen hans

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.