Fikk sparken etter sykehusinnleggelse med koffeinoverdose: Nå vinner han erstatning

13/12/2021 08:33

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han led av angst og depresjon fordi han hadde blitt mobbet tidligere, noe som har ført til at han har utviklet søvnproblemer.

Den 62 år gamle kjøresensorren Alan Lesie, som drakk så mange energidrikker at han måtte tas til sykehus for "intense magesmerter", har blitt kompensert etter å ha blitt sparket.

Leslie valgte å prøve koffeinholdige drikker i et forsøk på å bekjempe sin tretthet, og derfor drakk han "flere store bokser" før han møtte inn på jobb.

Imidlertid endte han i stedet opp med å måtte bli fraktet til sykehus etter en "overdose koffein".

Han ble ikke utskrevet før neste dag.

Dette skriver av Daily Mail.

Retten ble fortalt hvordan Leslie sluttet seg til Driver and Vehicle Standards Agency etter å ha hatt en karriere som politibetjent.

Han startet sin nye karriere på Burgess Hill i East Sussex, men etter å ha havnet i en krangel med sjefen sin fordi han følte seg mobbet, ble han i stedet sendt til Hastings.

Han hevdet også å ha blitt «ydmyket» av to ansatte, noe som har ført til at han lider av depresjon og angst.

Han sa at hans mentale helse forverret seg, og han trodde han hadde blitt utsatt for 'en langvarig og ødeleggende opplevelse for utelukkelse, en opplevelse som truet hans mentale og fysiske helse'.

Har dårlig angst

Leslies angst begynte å bli verre, noe som førte til at han hadde søvnproblemer, som han dermed har forsøkt å få tak i ved bruk av energidrikker.

" Hans mentale helse ble påvirket. Han hadde flere problemer enn søvn. Han har blant annet mistet konsentrasjonen på vei til jobb, der han var involvert, i det som kunne ha vært en ulykke.

Han kontaktet sin manager for å fortelle henne at han var bekymret for å være så sliten, som han ble fortalt at han skulle få profesjonell hjelp - men valgte i stedet 'masse Red Bull'.

Arbeidsdommer Eoin Fowell fastslo til slutt at Leslie ble urettferdig sparket og diskriminert.

"Hele tilnærmingen og begrunnelsen for avskjedigelsen var feil, med overdreven fokus på dette spørsmålet om å legge fortiden bak seg."

« Etatens fokus på å gå videre fra tidligere hendelser, og deres bekymring for at han ikke vil la dem gå og vil fortsette å argumentere og absorbere ledertid, kanskje forårsake ytterligere fravær, ser ut til å ligne på en beslutning om å avvise direkte som følge av disse effektene.»