Fikk tannbehandling i utlandet, endte opp med å se ut som «en hai»: Nå advarer han andre

25/06/2023 22:30

Sofie

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En 22 år gammel modell advarer andre mot billige tannbehandlinger i utlandet.

Billige tannbehandlinger i utlandet kan vise seg å være et mareritt for desperate klienter som håper å forbedre smilet sitt. Det erfarte modellen Jack James fra Manchester. I september i fjor bestemte 22 år gamle Jack fra Manchester seg for å få falske tenner for å forbedre utseendet sitt på kamera.

Han reiste til Istanbul, Tyrkia, hvor han betalte 3000 pund for et sett med porselensfiner.

Først var han fornøyd med resultatene, men etter noen måneder begynte det å oppstå problemer. Jack begynte å oppleve forferdelig pust, blødninger og smerter i tannkjøttet, noe som tvang ham til å bestille en akutt time hos tannlegen, skriver Mirror.

"De så bra ut til de begynte å blø og få vondt. De begynte å sive og lekke. Pusten min stank," forklarte Jack.

Etter en undersøkelse ble Jack fortalt at tennene hans var i en forferdelig tilstand og ville kreve omfattende reparasjoner til en pris av £20 000. Jack var desperat etter en løsning, men på grunn av de høye prisene i Storbritannia, returnerte han til tannklinikken i Tyrkia for å få hjelp.

Klinikken nektet imidlertid å ta ansvar for situasjonen og krevde at Jack skulle betale igjen for å få løst problemene sine. Han ble tilbudt en pris på 4500 pund, og i juni 2023 fløy Jack tilbake til Tyrkia for å få fjernet og gjort om.

"Alle tennene mine og infeksjonen ble fjernet og midlertidige tenner ble satt inn. Det tok noen uker før infeksjonen forsvant," sa han.

Til sin forferdelse oppdaget Jack at de virkelige tennene hans var slipt helt ned og han så ut som "en hai".

Han endte opp med å få et nytt sett med tenner og returnerte til Storbritannia senere i juni. Men problemene hans var ikke over da en krone plutselig falt av og etterlot et hull i tannsettet hans.

"Det var som noe fra en skrekkfilm," forklarte den unge modellen.

Nå advarer James andre om faren ved å bli lokket av billige tannbehandlinger i utlandet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.