Fly styrtet ned: 21 personer ombord

20/10/2021 14:13

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et fly med 21 personer om bord har styrtet, hvorav tre av dem var besetningsmedlemmer.

Tirsdag formiddag har et fly styrtet ned i Brookshire i Texas i USA. Der var 21 personer ombord på flyet, da det styrtede ned.

Så langt er bare én person meldt skadd, melder amerikanske lokale medier click2houston.com. Myndighetene i Waller County, der ulykken skjedde, rapporterer også at alle om bord overlevde ulykken.

Ifølge medieoppslag var tre av de 21 personene om bord i flyet da det styrtet besetningsmedlemmer, mens de resterende 18 passasjerene var normale passasjerer.

Flyet styrtet rundt klokken 10.08 lokal tid i nærheten av Houston Executive Airport. Tilsynelatende tok det av fra samme flyplass.

Det er foreløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykken, men ifølge B.T. er den foreløpige informasjonen at det endte opp med å krasje fordi det ikke oppnådde nok høyde på slutten av  rullebanen.

På Twitter melder det lokale beredskapskontoret at det er et MD-80-fly. Det havarert flyet eies av et selskap som heter Flair Builders, melder US ABC 13.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.