Flyturen endte i kaos: Personalet måtte teipe kvinne fast i setet

Flyselskapet blir møtt med kraftig kritikk for sin håndtering av en situasjon etter at en video ble delt som viste at de hadde teipet en passasjer til setet.

Passasjeren skal ha hatt et mentalt sammenbrudd mens hun var i luften, noe som burde ha ført til at hun beveget seg opp til forsiden av flyet og prøvde å åpne døren.

Hendelsen, som skjedde under flyturen fra Dallas Fort Worth, Texas til Charlotte, North Carolina i begynnelsen av uken, inkluderer også kvinnen som forsøkte å angripe mannskapet.

Hun skal ha forsøkt å bite og klø dem mens hun kunne høres skrikende med den fulle kraften i lungene at hun «trengte å gå av flyet».

American Airlines bekreftet overfor New York Post at kvinnen ble arrestert til hun nådde destinasjonen på en tryggmåte.

Men en video delt på TikTok viste at i stedet for å bruke normale metoder for å roe kvinnen ned, ble hun i stedet festet til setet sitt, hvor du til og med kan se at munnen hennes er dekket med et stykke tape for å forhindre at hun skriker.

Bruker @lol.ariee- som delte videoen -sier piloten brukte tannoy-systemet for å fortelle passasjerene at noen dårlige scener utfoldet seg på flyet.

Videoen viser kvinnen som prøver å få kontakt med sine medpassasjerer ved å rope.

I kjølvannet av hendelsen har Ariee vært ute og kritisert håndteringen av situasjonen.

– Jeg synes de burde håndtert situasjonen mye bedre. Jeg tror det ble håndtert dårlig fordi det som skjedde virket som om det ikke var noe som kvinnen kunne kontrollere seg selv. Hun var veldig redd, sier hun.

American Airlines sa i en pressemelding at de hadde anholdt passasjeren som en forholdsregel for de andre på flyet.