Flypassasjer trakk ned buksene og trakk i 'banditten': Så fant kvinnen ved siden av fram kameraet

06/04/2022 12:13

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann er pågrepet for angivelig å ha onanert fire ganger mens han satt i setet sitt om bord i et kommersielt passasjerfly.

Den onanerende mannen, som het Antonio Sherrodd McGarity, trakk  ut penisen etter noen minutter i luften og begynte å onanere, ifølge  The Daily Beast.

Mannen var på plass 11 F i et Southwest Airlines-fly som skulle fly fra Seattle til Phoenix, ifølge lokale myndigheter.

Imidlertid ble hans "pilling" raskt oppdaget av en kvinne som satt rett ved siden av ham på plass 11 E.

Den kvinnelige passasjeren tok angivelig et bilde av mannen mens han onanerte, hvoretter hun forklarte situasjonen for kabinpersonalet og fikk et nytt sete.

Mannen skal ha fullført fire runder mens han satt i setet under flyturen.

Da flyet landet på Sky Harbor flyplass i Phoenix lørdag, var også offiserer fra det lokale politiet klare til å arrestere mannen.

«McGarity satt på sete 11F og det kvinnelige vitnet satt på sete 11E. Kort tid etter take-off, mens flyet var i luften, avslørte McGarity penisen sin ved å trekke ned buksene og shortsen og begynte å onanere,» sier en talsperson for politiet, ifølge 9gag.

Da McGarity ble avhørt av offiserene etter landing, insisterte han på at den kvinnelige passasjeren ved siden av ham hadde blitt presset av ham onanert, og han påpekte at han syntes det var slemt.

I en rapport om saken står det: «McGarity hevdet at han spurte det kvinnelige vitnet om hun hadde noe imot at han onanerte. Ifølge McGarity løftet det kvinnelige vitnet hendene i været og sa: 'Det gjør ingenting.'»

Det kvinnelige vitnet var imidlertid ikke helt enig i den forklaringen.

Saken etterforskes nå, men McGarity er allerede midlertidig plassert på en internasjonal «No-Fly»-liste og har også fått livstidssuspensjon fra Southwest Airlines.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.