Foreldre leter etter barnevagt for 425.000 kr i lønn - men det er en skummel hakke

07/08/2020 12:01

Emma

Utland
Et foreldrepar fra Skottland er desperate etter å finne en barnevagt som bokstavelig talt TØRR å si ja til jobben. Overnaturlige opplevelser er inkludert i lønnspakken.

425.000 kroner i året, inkludert mat er egentlig en veldig bra avtale hvis du har mot til å være barnevagt for en familie i Skottland.

Men stillingen krever sannsynligvis litt mer enn bare å passe et barn, for den skotske familien har på bare ett år, måttet vinke farvel til ikke mindre enn fem ansatte. Som ikke ønsket å beholde stillingen.

Grunden? Familiens historiske hus er tilsynelatende påvirket av overnaturlige hendelser- hvor du kan høre uforklarlige, mystiske lyder og oppleve glass som knuser av seg selv.

Det skriver Mirror.

 

Nå har familien tatt bruk av sosiale medier for hjelpe, i håp om å finne en barnevagt som ikke blir skremt av slike små ting. Med en annononce på nettsiden childcare.co.uk, oppfordrer de en ny person til å passe på barna deres, i alderen fem og syv, i familiens store eiendom, som også har en formidabel beliggenhet.

Men som søker må du være villig til å være alene i det store huset og sove der med barna mandag til fredag. I tillegg, lage frokost, få barna klar for skolen, slippe dem av og plukke dem opp, hjelpe med lekser og få dem klar til sengen.

Til gjengjeld for dine fordeler, i tillegg til eget rom, bad og kjøkken, får du 28 ferie dager i året.

 

Ifølge Mirror har flere allerede søkt på stillingen, men dette er første gang Richard Conway, grunnlegger av childcare.co.uk, har sett en ledig stilling som dette.

«Da vi først så det, var vi litt sjokkerte, og noen av oss var også litt skeptiske. Men etter vi hadde tatt en snakk med familien og med tideligere ansatte, var annoncen rigtig nok!»

«Vi har hjulpet både fantastiske og merkelige familier gjennom årene med å finne barnepass gjennom nettstedet, men dette er nok en av de mer anderledes historiene vi har hatt. Familien har imidlertid forsikret oss om at det aldrig er noen som har tatt skade av å bo i huset, men ingen tvil om at den fremtidigebarnevagten må være laget av noe spesielt.»