Foreldre nektet å betale for å ta med baby om bord: Da gjorde de det utenkelige

01/03/2024 14:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Paret nektet å kjøpe en separat billett til babyen deres.

Foreldrene hadde til hensikt å fly Ryanair med barnet sitt og ble bedt av personalet om å betale for en billett til babyen, ifølge det israelske nyhetsbyrået Mako.

Dette utløste kontrovers på Ben-Gurion flyplass i Tel Aviv, der foreldrene nektet å betale for et boardingkort for barnet deres for flyturen til Brussel, Belgia.

Ifølge Ryanair kan folk som reiser med spedbarn enten betale rundt 210 kroner for et sammenleggbart sete eller kjøpe et eget sete til barnet til vanlig voksenpris.

De belgiske passinnehaverne skal ha forlatt barnet sitt ved innsjekking i barnevognen og spurtet til passkontrollen.

Flyplasspersonalet la merke til det forlatte barnet og ringte politiet, som fant foreldrene og brakte dem inn til avhør.

Opptak av Mako viser sjokkerte innsjekkingsarbeidere som flytter et teppe fra et babybilsete for å se spedbarnet under teppet. Det skriver Metro.

"Alle arbeiderne var i sjokk. Vi har aldri sett noe lignende. Vi kunne ikke tro det vi så," sa en Ryanair-ansatt.

Statlige luftfartsmyndigheter fortalte Mako at paret virket ivrige etter å komme seg gjennom sikkerheten - med eller uten babyen deres.

– Paret kom for sent til flyet etter at flyets innsjekking ble stengt, sa den israelske flyplassmyndigheten.

– Paret forlot bilsetet med babyen og ønsket å gå om bord mot innsjekking Terminal One for å komme til avgangsporten, sa myndigheten.

Saken etterforskes nå av politiet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.