Forferdelig tragedie: Mor og datter sttrtet i døden

16/01/2021

Emma Hansen

Utland
Den 39 år gamle moren styrtet til døden. I armene holdt hun sin lille fem år gamle datter.

I New York blir alle sjokkert etter å ha hørt nyheten om den 39 år gamle moren som hoppet i døden sammen med datteren sin.

Politiet i New York bekrefter dette overfor People.

Det har nylig kommet frem at kvinnen hadde blitt diagnostisert med klinisk depresjon. Blant annet var det fordi hun hadde blitt skilt med sin mann.

39-åringens mor, Anna, fortalte People at datteren hennes hadde fått foreskrevet tre forskjellige typer medisiner for å hjelpe henne med depresjonen.

Hun ønsket imidlertid å bekjempe depresjon uten hjelp av medisiner.

Dette - ifølge en annen kilde - resulterte i at hun valgte å gå ned på medisinen. Faktisk valgte hun å gå helt ut av medisinen sin.

Morten tok med seg datteren sin til Manhattans Hell's Kitchen-nabolag. De skulle ha besøkt en venn her.

Det var umiddelbart etter besøket at flere videokameraer fanget kvinnen på taket av en bygning i byen. Hun klatrer over sikkerhetsgjerdet og henter datteren sin.

De ble kjørt til det nærliggende sykehuset, men de ble begge erklært døde.

New York Daily News har vært i dialog med en venn av sin mor.

Hun kunne fortelle at 39-åringen knuste datteren, og derfor er hun dypt sjokkert over å ha funnet ut hva som er verdsatt.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.