Forferdelig tragedie: Mor og datter sttrtet i døden

16/01/2021 12:20

Emma

Utland
Den 39 år gamle moren styrtet til døden. I armene holdt hun sin lille fem år gamle datter.

I New York blir alle sjokkert etter å ha hørt nyheten om den 39 år gamle moren som hoppet i døden sammen med datteren sin.

Politiet i New York bekrefter dette overfor People.

Det har nylig kommet frem at kvinnen hadde blitt diagnostisert med klinisk depresjon. Blant annet var det fordi hun hadde blitt skilt med sin mann.

39-åringens mor, Anna, fortalte People at datteren hennes hadde fått foreskrevet tre forskjellige typer medisiner for å hjelpe henne med depresjonen.

Hun ønsket imidlertid å bekjempe depresjon uten hjelp av medisiner.

Dette - ifølge en annen kilde - resulterte i at hun valgte å gå ned på medisinen. Faktisk valgte hun å gå helt ut av medisinen sin.

Morten tok med seg datteren sin til Manhattans Hell's Kitchen-nabolag. De skulle ha besøkt en venn her.

Det var umiddelbart etter besøket at flere videokameraer fanget kvinnen på taket av en bygning i byen. Hun klatrer over sikkerhetsgjerdet og henter datteren sin.

De ble kjørt til det nærliggende sykehuset, men de ble begge erklært døde.

New York Daily News har vært i dialog med en venn av sin mor.

Hun kunne fortelle at 39-åringen knuste datteren, og derfor er hun dypt sjokkert over å ha funnet ut hva som er verdsatt.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.