Først fridde han til Hannah: Så snudde han seg og spurte søsteren

31/01/2022 14:00

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En amerikansk mann har kommet med et uvanlig forslag da han først fridde til kjærestens søster og deretter spurte kjæresten om hun ville gifte seg med ham. Årsaken er rørende.

Will og Ashley hadde vært et par i mer enn 7 år, og fra starten av gjorde Ashlet det klart at hvis han valgte å være sammen med henne, var det en pakkeavtale, da søsteren Hannah, som har downs syndrom og diabetes, også kom med.

– Jeg fortalte ham at vi var en pakkeavtale da vi begynte å date i 2010, sier Ashley til ABC News.

Da Will endelig gikk ned på det ene kneet i 2017 og stilte det store spørsmålet, var det derfor uvanlig en positiv overraskelse for Ashley at hun ikke var den første han spurte.

Før selve frieriet begynte, gikk Will ned på det ene kneet foran Hannah med en ring som Ashley hadde arvet fra søsknenes bestemor, og spurte henne om de skulle være "bestevenner for alltid".

Hannah var utrolig glad og sa 'ja' og heldigvis, så Ashley sa også 'ja' da Will så vendte seg til henne med en forlovelsesring og spurte om hun ville gifte seg med ham.

Privatfoto

Fra begynnelsen av parets forhold har Hannah fylt mye, og de to har til og med avslørt at hun har vært på de fleste av datoene deres, og de tre har derfor fått et utrolig nært bånd, noe som gjorde det ganske naturlig for Will å involvere Hannah i forslaget.

Hannah har siden uttalt at Will er "fantastisk", og at hans beslutning om å involvere henne har gjort henne "veldig lykkelig".

"Han tar meg med på fisketur og forteller morsomme vitser. Han får meg til å le og ta vare på meg," utdypet hun.

Ting som Will også nevnte i bryllupet, da paret hadde bestemt seg for at Will og Hannah skulle utveksle 'bestevennløfter' for bryllupsseremonien i stil med Will og Ashley som utvekslet ekteskapsløfter, og han sa:

«Hannah, jeg er takknemlig for at du er [...] min beste venn. Du er en av en million. Jeg lover at jeg alltid vil ta deg med på fisketur og fortelle deg mange morsomme vitser, og viktigst av alt, jeg lover alltid å ta vare på deg som en eldre bror.»

I tillegg til vennskapsløftene involverte paret også Hannah i brudevalsen da hun og Will fikk sin egen dans til Harry Nilssons sang «Bestevenn».

«Et bryllup handler ikke bare om kjærlighet mellom to personer. Det handler også om å bringe to familier sammen. Jeg bringer Hannah inn i dette som min familie,» sa Ashley, ifølge Sosialnytt.

Se videoen av Will og Hannahs dans og utveksling av løfter nedenfor: