Fotballfan har brukt et år på å få tatovert favoritt klubbenstrøye på kroppen

21/02/2022 09:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Denne fansen har vist sin kjærlighet til favorittlaget sitt på en veldig spesiell måte. Han har rett og slett fått overkroppen dekket med en tatovering av klubbens spillertrøye.

Fotballfans kan ende opp i opphetede diskusjoner om hvem som elsker klubben sin mest. En diskusjon om hvem som er den mest lidenskapelige supporteren kan lett ende opp med å vare i flere timer.

Imidlertid er det også fans som har en lojalitet og kjærlighet til klubben som er vanskelig å stille spørsmål til. Blant annet er det noe som gjelder flere fans av det brasilianske laget Flamengo.

Blant disse fansene er det veldig vanlig å få en tatovering relatert til klubben. For eksempel kan det være klubbens merke, slagord eller et trofé.

Imidlertid har en brasiliansk mann som er en stor fan av Flamengo valgt å ta alt til neste nivå. Han har nemlig fått en Flamengo skjorte tatovert over hele overkroppen, og vil derfor bære klubbens farger resten av livet.

Foto: Privat

Det er vanskelig å komme seg rundt det faktum at det er et veldig dedikert, men også bisarrt trekk. Det er imidlertid ikke noe han har gjort over natten. Til sammenligning har han brukt et helt år på å fullføre tatoveringen sin.

Dette har nå resultert i at Mauricio dos Anjos permanent har på seg en Flamengo-skjorte. Han har fått sine berømte røde og svarte farger tatovert på overkroppen. I tillegg har han også hatt nummer 10 tatovert på ryggen.

Ifølge Vice har det tatt et helt år å få tatoveringen gjort, da det tok ikke mindre enn 32 økter og totalt 90 timers arbeid å gjøre det.

Mauricio dos Anjos kan imidlertid glede seg over at det ikke har kostet ham en krone å få det laget. Tatoveringskunstneren som laget tatoveringen er bare fornøyd med eksponeringen den har resultert i.

«Jeg har alltid ønsket å ha en Flamengo tatovering. Helt siden jeg ble fan som barn,» sa Dos Anjos.

«Jeg fikk en gribb (laget maskot, ed.) med Flamengo skjold på biceps. I fjor bestemte jeg meg for å få en tatovering av skjorten, noe jeg faktisk hadde ønsket å få en stund.

Foto: Privat

Men jeg trodde det ville bli for dyrt - mellom 2000 og 3000 pund. Så jeg valgte å få noe mindre som bare dekket en del av skulderen og brystet.»

– Tatoveringskunstneren ba om 165 pund, men mens vi snakket sammen, sa han at han ville lage hele skjorten uten ekstra kostnad. Bare for eksponeringen.

Dos Anjos insisterer på at han ikke angrer etter avgjørelsen, og nå trenger han aldri å betale rundt £ 40 for en ny Flamengo-trøye igjen.