Gikk tur med hunden uten snor: Så ble hun banket opp

25/01/2021

Emma Hansen

Utland
En 62 år gammel kvinne er dømt til 60 dagers fengsel etter å ha overfalt en annen kvinne som gikk tur med hunden sin.

En 62 år gammel kvinne er dømt til 60 dagers fengsel i Roskilde tingrett. Årsaken er at hun slo en annen kvinne som gikk hunden sin uten å ha den i bånd.

Hendelsen fant sted på et gangstisystem i Køge Nord, Danmark.

Det er de lokale mediene i Sjælland, SN.dk, som rapporterer om episoden. De to kvinnene hadde møttes flere ganger før på gangstiene, og her hadde den 62 år gamle kvinnen påpekt at den andre kvinnen skulle ha hunden sin i bånd da de gikk en tur.

Kvinnen lyttet angivelit ikke, og i mars 2020 gikk det galt.

Først sparket den 62 år gamle kvinnen hunden og ropte at hunden skulle være i bånd. Hun slo deretter offeret flere ganger og rev håret så hardt at håret falt av.

Kvinnen som gikk tur med hunden forklarte i retten at hun fryktet for sitt liv under angrepet og at hun ikke kunne puste. Hun sa også at hun senere utviklet posttraumatisk stresslidelse etter hendelsen.

Den 62 år gamle kvinnen valgte å anke dommen på stedet.

 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.