Gjør sjokkerende funn på flytoalettet

04/01/2022 10:18

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flyplass tollerne gjør mange merkelige funn, men tollerne på Mauritius International Airport har nylig gjort et funn som er langt utenom det vanlige.

1. januar landet et fly fra flyselskapet Air Mauritius, fullpakket med forventningsfulle turister og lokalbefolkningen, på rullebanen på Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn i Mauritius.

Flyet kom fra den afrikanske øystaten Madagaskar og om bord var en 20 år gammel kvinne som antas å ha vært gravid da hun gikk om bord, men ikke da flyet landet.

Etter landing og etter at passasjerene hadde gått i oppløsning, gikk lokale tollerne rutinemessig gjennom flyet for å lete etter kontraband. De fant ikke noe ulovlig stoff eller våpen, men noe helt annet.

I en søppelbøtte på et av flyets toaletter fant tollerne, til sin store overraskelse, en nyfødt baby som fortsatt var i live. Det skriver BBC.

Privatfoto

Passasjerer fra flyet ble raskt arrestert til situasjonen ble ordnet opp og barnet ble kjørt til et nærliggende sykehus hvor det fikk behandling.

En 20 år gammel kvinne fra Madagaskar ble anklaget for å være barnets mor, men hun benektet først kunnskap om den nyfødte.

Flyplassansatte var imidlertid relativt trygge i sitt tilfelle, og kvinnen ble derfor undersøkt på sykehus, hvor det kunne bekreftes at den unge kvinnen nettopp hadde født et barn - om det var akkurat barnet i søppelkassen er ikke kjent, men det er høyst sannsynlig.

Både babyen og kvinnen har det bra, ifølge omstendighetene. Kvinnen som ankom Mauritius på et toårig arbeidsvisum holdes for tiden av politiet på sykehus og vil bli avhørt når hun blir utskrevet.

Ifølge BBC har lokalt politi sagt at de forventer å sikte henne for å etterlate seg en nyfødt baby.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.