Gjorde et sjokk funn i dansk supermarked

28/10/2020 14:26

Emma

Utland
Et helt spesielt funn ble gjort da heisen i City2 skulle ha en rutinekontroll.

Jeg lurer på om noen blokkerte øynene opp ekstra under en sjekk av en heis i City2.

Heisene i kjøpesentrene kontrolleres ti ganger i året, og under en av disse kontrollene ble det funnet noe som vanligvis ikke er i heisen.

For flere år siden - faktisk fire år - forsvant en stor slange fra en dyrebutikk i sentrum. Til tross for omfattende søk ble den rømte fangen aldri funnet. Men nå har det dukket opp igjen, men ikke lenger i live. Det var en litt tørket slange som hang i heisen i City2.

Det ser imidlertid ut til at slangen har vært i live en stund, fordi heisen er sjekket flere ganger i året. Men på mandag i forrige uke dukket det endelig opp igjen. Det ser ut til at slangen har bodd i fire år i den lange akselen under sentrum, så vel som i restene av senterets underjordiske områder.

Flere dyr har forsvunnet

Markedssjef Litten Camilla Bloch sier at slangen ikke har vært synlig for kunder i City2, og at den har blitt funnet i en av senterets produktalver.

Slangen er ikke det eneste dyret som har forsvunnet fra dyrehandelen. En gang forsvant også en edderkopp fra dyrebutikken - om slangen hadde en finger med spillet her er ikke kjent - men markedssjefen kan ikke nekte for det.

City2 rapporterte hele episoden på sin Facebook-side.

"City2 holder på mange nysgjerrige ting 
For mange år siden hadde vi en dyrebutikk i City2. En dag ble vi fortalt at de manglet en slange i dyreholdet. 
Og vi har funnet den nå i en heissjakt i City2. Men det er noe tørket og tynnere enn da det var å kose seg i Bonnie Animal Center "De skriver til innlegget der de deler et bilde av den nå avdøde slangen. 

Du kan se hele innlegget her:

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.