Gjorde et sjokk funn i dansk supermarked

28/10/2020 14:26

Emma Sletta

Utland
Et helt spesielt funn ble gjort da heisen i City2 skulle ha en rutinekontroll.

Jeg lurer på om noen blokkerte øynene opp ekstra under en sjekk av en heis i City2.

Heisene i kjøpesentrene kontrolleres ti ganger i året, og under en av disse kontrollene ble det funnet noe som vanligvis ikke er i heisen.

For flere år siden - faktisk fire år - forsvant en stor slange fra en dyrebutikk i sentrum. Til tross for omfattende søk ble den rømte fangen aldri funnet. Men nå har det dukket opp igjen, men ikke lenger i live. Det var en litt tørket slange som hang i heisen i City2.

Det ser imidlertid ut til at slangen har vært i live en stund, fordi heisen er sjekket flere ganger i året. Men på mandag i forrige uke dukket det endelig opp igjen. Det ser ut til at slangen har bodd i fire år i den lange akselen under sentrum, så vel som i restene av senterets underjordiske områder.

Flere dyr har forsvunnet

Markedssjef Litten Camilla Bloch sier at slangen ikke har vært synlig for kunder i City2, og at den har blitt funnet i en av senterets produktalver.

Slangen er ikke det eneste dyret som har forsvunnet fra dyrehandelen. En gang forsvant også en edderkopp fra dyrebutikken - om slangen hadde en finger med spillet her er ikke kjent - men markedssjefen kan ikke nekte for det.

City2 rapporterte hele episoden på sin Facebook-side.

"City2 holder på mange nysgjerrige ting 
For mange år siden hadde vi en dyrebutikk i City2. En dag ble vi fortalt at de manglet en slange i dyreholdet. 
Og vi har funnet den nå i en heissjakt i City2. Men det er noe tørket og tynnere enn da det var å kose seg i Bonnie Animal Center "De skriver til innlegget der de deler et bilde av den nå avdøde slangen. 

Du kan se hele innlegget her:

 

 

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.