Gråte ferdig veganer: Var så sulten at hun spiste kylling

21/07/2020 11:09

Emma

Utland
En 27 år gammel kvinne var så sulten at hun spiste en burger med ekte kylling i seg. Hun fant bare først ut av det da det var for sent.

Når du har viet livet ditt til å unngå kjøtt og andre animalske produkter, vil du gjøre alt for å unngå at du ikke spiser det.

Nå og da kan det skje feil, og det gjorde det for den 27 år gamle kvinnen, Nic Kent, som spiste en burger fra KFC. Planen var imidlertid at hun opprinnelig skule ha hatt noen av kjedens nylig lanserte kjøttfrie burgere, men det ikke tilfelle.

Det var Nic Kents søster Kate som måtte bestille maten og hun bestilte en ‘Zero Chicken burger’. 

Kate kjørte deretter hjem til søsteren, som var så sulten at hun raskt tok en stor bit av burgeren, uten å se om det var den riktige.

Da hun tygde på maten, kunne hun umiddelbart føle at noe var galt, og så begynte hun å kaste opp. 

«Jeg har vært vegansk i fem år, så jeg vet at innholdet i den burgeren ikke var plantebasert. Jeg kjente at huden gled nedover halsen» sier hun ifølge Daily Mail.

Ringte til KFC

Etter opplevelsen med den ekte kylling burgeren, valgte Nic Kent å ringe KFC for å klage. Hun fikk tak i manageren, og han beklaget opplevelsen og tilbudet henne pengene tilbake og et gratis måltid. 

Hun var imidlertid langt fra fornøyd med det, og hun mener at KFC ikke bryr seg om veganere.

«Jeg er bare skuffet. KFC bryr seg ikke om veganere og dyrevelferd. Det handler kun om penger» sier hun til Daily Mail. 

Media Independet har snakket med KFC fordi det ikke er første gang at folk får servert en ordentlig kylling, når de har bestilt en plantebasert burger. 

De forteller at de er glade for at så mange kunder er interesserte i deres nye tilbud, og at de er veldig triste over at det har vært flere episoder der de har gjort feil.