Gravid 19-åring så faren sin i Facebook-oppslag: Da hun gjenkjente ham ringte hun straks til politiet

04/07/2017 19:30

Ida Veiden Brakstad

Utland
En gravid 19-årig jente tok en drastisk beslutning som endte med å at hennes egen far havnet i fengsel.

Den 19-årige Cora Patterson har ikke hatt en helt enkel oppvekst, da faren hennes har vært inn og ut av fengselet mange ganger i livet. 

Men da faren i februar fikk høre at den 19-årige datteren hans var gravid ble han så stolt at han lovet henne å endre livet sitt, skriver The Sun.

Men faren levde ikke opp til løftet sitt. 

Èn måned senere kunne nemlig Cora Patterson se faren og tanten sin på en overvåkningsvideo i et Facebook-oppslag hvor de to familiemedlemmene var i gang med å rane en eldre kvinne. 

Da 19-åringen fortalte faren sin at hun var gravid ble han overlykkelig og lovet å oppgi sine kriminelle vaner. Foto: Cora Patterson/Facebook

- Jeg kunne straks gjenkjenne faren og tanten min på overvåkningsbildene og jeg ble så skuffet at jeg øyeblikkelig skrev navnene på far og tante til eieren og politiet, sier hun til The Sun. 

De to familiemedlemmene ble fengslet av politiet, og etterpå sendte faren en melding til Cora Patterson som gjorde at hun ble redd for at de to ville ta deres eget liv.  

Farens løfte holdt imidlertid ikke lenge. Foto: Cora Patterson/Facebook

- Først gikk jeg i panikk fordi jeg trodde at han ville begå selvmord på grunn av at jeg hadde angitt ham. Men så tenkte jeg at han var egoistisk og oppmerksomhetssyk.  Jeg føler meg i alle fall ikke skyldig, sier hun til avisen. 

Faren og tanten ble dømt foran en dommer i midten av mats i år, og dommeren roste Cora Patterson for å ha angitt sin egen far og tante. 

Cora Patterson kunne straks gjenkjenne faren og tanten sin på de bildene som ble lagt ut på Facebook. Det fikk henne til å treffe en viktig beslutning. Foto: Bolton Police. 

Faren fikk fire års fengsel og tanten fik 30 måneder bak lås og slå, og det er Cora Patterson fornøyd med. 

- Min far har latt meg i stikken alt for ofte. Han fortjener slett ikke å være en del av mitt barns liv, sier hun til The Sun.