Guttestrek: Lokket bilister helt inn i skogen med falske veiskilt

16/07/2021 11:07

Emma

Utland
En prank resulterte i at mange biler ble ført inn i en blindvei i skogen.

Det var en vanlig mandag morgen i Sverige, men i den sentrale delen av landet var det plutselig trafikkproblemer da mange biler ble sendt mot en ellers ganske fredelig skog.

Skogsdyrene fikk trolig store øyne da en lang trafikkork hopet seg opp mellom de grønne grantrærne i det naturskjønne området Dalarna.

Bilister ble ført på avveie da de kjørte på E16 mellom Falun og Borlänge, der pranksters så kuttene sine for å sende morgentrafikken helt inn i skogen.

Motorveiseksjonen ble berørt av veiarbeid, og i denne forbindelse hadde ukjente personer lyktes i å dirigere trafikken ved å endre skiltingen slik at trafikantene havnet i en blindvei i skogen.

En av dem som fulgte den avledede trafikken var Andreas Forsman, og han begynte å bli litt urolig da han nærmet seg et gårdshus langs en liten grusvei.

– Først kjørte vi på grusvei langs E16, men så ble veien til noen gårder og det føltes veldig privat. Etter hvert måtte vi stoppe ved en stor trafikkork på en skogsvei, sier han til DT.se.

– Jeg kunne ikke se slutten på køen, så jeg vet ikke hvor mange biler det var, forklarer han.

Andreas måtte snu bilen og kjøre tre kilometer for å komme til motorveien, og den ufrivillige pikniken betydde at han var en halv time for sen på jobb, men han kan lett le av opplevelsen.

Det er ikke kjent hvem som sto bak prankene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.