Hadde '10 minutter igjen å leve': Nå har han en klar og tydelig beskjed til millioner av mennesker

15/01/2018 11:45

Anniken Hauge

Utland
Hollywoodstjernen fikk seg en real oppvekker.

Den amerikanske komikeren og skuespilleren Jim Carrey var en av mange tusen som lørdag våknet opp på Hawaii til en skremmende alarm-melding på telefonen.

Ifølge medier som CNN og AP sto det i meldingen at en ballistisk missil hadde retning mot øya, og at folk måtte søke ly øyeblikkelig. Det ble også understreket at det ikke var en øvelse.

Heldigvis var det falsk alarm, men det satte i gang noen tanker hos skuespilleren, som blant annet er kjent fra 'The Mask' og 'Ace Ventura'-filmene.

Lørdag ettermiddag publiserte han et innlegg på Twitter, som kan være til ettertanke for mange. I tillegg mener mange at innlegget er direkte rettet mot USA's president Donald Trump, selv om Jim Carrey ikke nevner ham direkte.

- Jeg våknet i morges på Hawaii med ti minutter igjen å leve. Det var en falsk alarm, men en reell psykisk advarsel. Hvis vi tillater denne enmanns Gomorra (en av de to byene Gud ifølge Første Mosebok tilintetgjorde for deres synders skyld, red.) og hans korrupte republikanske Kongress å fortsette å fremmedgjøre verden, er vi på vei på en lidelse som overgår all fanatsi, skrev Jim Carrey på Twitter.

Innlegget har blitt retweet 29.000 ganger og fått over 94.000 likes.

Flere har kommentert under at de er svært skeptiske til hans fremstilling av den amerikanske presidenten, mens andre mener det ligger noe i Carreys sterke utsagn.

Det ligger som kjent 7500 kilometer åpnet hav mellom Hawaii og Nord-Korea. Dermed er delstaten sammen med Alaska og Guam et av de amerikanske territorier som ligger nærmest Kim Jong-uns styre.

 

 

   

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.