Hadde ikke munnbind: Så begynte hun å ta av seg klærne

Foto: 9gag

En argentinsk kvinne ville ikke la en manglende ansiktsmaske stå i veien for at hun og vennene hennes fikk en iskrem, og hun kom derfor opp med en kreativ løsning med klærne sine.

En video fra et overvåkningskamera på en iskrembutikk i Argentina har gått viralt etter at den spilte inn en video av en kvinne som brukte et middels talt alternativt objekt som ansiktsmaske. 

Det skriver blant annet The Daily Mail.

Les også

Gravid kvinne fødte plutselig i bilen - ble sjokkert over det som kom ut

Videoen ble filmet 1. januar klokken 22.40. i den søramerikanske byen Godot Cruz vest i Argentina i provinsen Mendoza.

Videoen viser inngangen til og bestillingsområdet til en iskrembutikk, hvor det allerede er en mengde, som tilsynelatende er en far med sine tre døtre, som er i ferd med å bestille iskrem. De har alle munnbind, men fars ansiktsmaske er under nesa hans.

Gjennom glassdørene i butikken kan du se en kvinne som tar av seg kjolen slik at hun bare har på seg undertøy. Kvinnen går deretter inn i butikken mens hun prøver å knytte kjolen rundt ansiktet slik at hun kan bruke den som ansiktsmaske.

Ifølge flere medierapporter ba en ansatt i butikken kvinnen om å ta på seg en ansiktsmaske, men kvinnen protesterte og forklarte at hun fikset den med kjolen. I samme øyeblikk trakk faren ansiktsmasken over nesen, antagelig for å unngå en reprimande fra personalet.

Etter et øyeblikk med problemer gir kvinnen opp da hun ikke kan finne ut hvordan hun skal knytte kjolen stramt og hun forlater butikken igjen - iført bare undertøy.

Foto: 9gag

Flere lokale medier melder at kvinnen ankom butikken sammen med 11 andre, og at ingen av dem i utgangspunktet hadde munnbind. Imidlertid klarte de å skaffe seg en enkelt ansiktsmaske, og de endte derfor opp med at alle 11 fikk iskrem.

Videoen kan sees her.  

Dette er ikke første gang videoer har gått viralt av folk som bruker klær som ansiktsmasker. I desember gikk en video viralt av amerikanske Adam- som ble kastet av et fly for å nekte å bruke en ekte ansiktsmaske i stedet for et par truser.

Les også

Gravid kvinne oppdaget at kjærsten var utro - så bestemte hun seg for å møte elskerinnen