Han ble kalt flamingogutten: Så tok legen en avgjørende beslutning

06/08/2021 08:12

Emma

Utland
Tim forteller historien om Aldrin, som ble mobbet, fikk dømmende blikk og ble kalt kallenavn, inkludert "flamingogutten".

Tim Tebow, en tidligere profesjonell amerikansk fotballspiller, ble født på Filippinene, hvor foreldrene hans var misjonærer, og da han selv dro på misjonsreise, forandret det livet hans, blant annet etter at han møtte Sherwin, en filippinsk tenåring.

Han sier at tenåringsgutten skilte seg ut fra mengden da han hadde deformert bena, og derfor bestemte Tim seg umiddelbart for å hjelpe gutten.

Det var etter møtet med Sherwin at Tim Tebow Foundation, som har som mål å hjelpe de som ikke har råd til den hjelpen eller behandlingen de trenger, ble til.

Tim sier også at han ble introdusert for 11 år gamle Aldrin, som tidligere i år hadde blitt innlagt på Tebow Cure, et sykehus på Filippinene, da han, i likhet med Sherwin, hadde deformerte ben og derfor hadde problemer med å gå.

Gutten sendte Tims tanker til Shertwin, og derfor trodde han umiddelbart at han kunne hjelpe ham.

Den rekkefølgen Aldrin ble født med har fått knærne til å bøye seg i motsatt retning, derfor har han hatt konstante smerter og blitt mobbet fordi han var unik.

Han så folk stirre og kalle ham flamingogutten.

Behandlingen han har opplevd fra sine medmennesker har vært så alvorlig at han vurderte å ta sitt eget liv. Men med Tim ved sin side, så vel som det medisinske teamet han samlet til oppdraget, ble det utarbeidet en plan for å hjelpe Aldrin.

Det hele endte med fire lange operasjoner, som alle bidro til å transformere Aldrin.

Legene klarte å fikse knærne og få dem på plass slik at de satte rett, derfor er han i dag helt uten smerte.