Han fant ekskjæresten på Facebook - da gjorde han sitt livs oppdagelse

31/10/2022 11:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ett klikk på Facebook og Bill Harwigs liv ble forandret for alltid.

Bill Hargwig var en veldig ung mann da kjæresten hans ved et uhell ble gravid og bestemte seg for å gi barnet opp for adopsjon.

Amerikanske Hargwig ville ikke gi bort sitt lille barn ved fødselen, men han gikk med på det likevel på grunn av sin unge alder. Deretter gikk han og kjæresten fra hverandre og mistet kontakten.

Men etter hvert som årene gikk, lengtet han etter å få kontakt med den lille jenta han hadde gitt opp for adopsjon på den tiden. Han ønsket desperat å være en far for henne og kunne ikke gi slipp på tanken. 

Det skriver den lokale TV-kanalen Wrex.

– Jeg ville aldri gitt henne opp for adopsjon, sier han 26 år etter den vanskelige avgjørelsen.

Bill Hargwig begynte aktivt å lete etter datteren sin, og han hadde ingen anelse om at datteren hans var ute på nøyaktig samme oppdrag.

Med en slektsforsker bak seg og takket være Facebook, kom Lauren Hedegore endelig i kontakt med sin biologiske mor, som skyndte seg å legge ut et bilde av den søte gjenforeningen på Facebook.

Bill Hargwig, som ikke hadde snakket med ekskjæresten på mange år, hadde ingen anelse om at hun og datteren hadde funnet hverandre.

Det var ikke før han tilfeldigvis gikk forbi profilen hennes i søket på Facebook og så bildet at den utrolige sannheten gikk opp for ham. Det var datteren hans. Akkurat der.

– Jeg oppdaget at fødselsdatoen stemte overens med datteren min jeg hadde lett etter. Jeg freaked helt ut, ute av stand til å kontrollere mine tanker. Hendene mine skalv, minnes den rørte faren.

Bill Hargwig tok umiddelbart kontakt med sin nå 30 år gamle datter og hoppet på en buss for å møte henne, og han var dødsnervøs. Hun bodde 280 kilometer unna i byen Mayville i den amerikanske delstaten Wisconsin.

"Vi klemte i omtrent fem til 10 minutter," sier Lauren Hedegore om det rørende møtet.

– Sosiale medier er kanskje det beste som har skjedd familien min, legger hun til.

Etter den rørende gjenforeningen møtte Bill Hargwig resten av familien. Datteren hans har blitt mor til to barn og er forlovet.

Møtet mellom far og datter fant sted for halvannet år siden. Siden den gang har de to dannet et sterkt bånd, som du kan se i videoen nedenfor.