Han oppdaget en hjemløs kvinne gjorde dette mot kjæresten hans - nå går bildet viralt

04/08/2021 08:47

Emma

Utland
Carmen hadde en litt annen opplevelse da hun var ute og spiste på et gatekjøkken.

En ung kvinne ved navn Carmen Mendez spiste på et gatekjøkken i California.

Da hun og kjæresten kom inn i restauranten, så hun en hjemløs kvinne som sto ved søppelkassa og tryglet om kundenes rester. Nå har et bilde av situasjonen mellom Carmen Mendez og kvinnen gått viralt.

Det var Carmen Mendez' kjæreste som uten hennes viten tok bildet, og de hadde diskutert om de skulle dele det. Alle på spisestedene kastet ut rester uten å gi kvinnen noe, selv om hun tryglet dem om å få noe å spise.

"Jeg sa til Fred at hvis vi så henne før vi var ferdige med å spise, ville jeg gi henne maten min. Jeg kikket etter henne da vi skulle dra, men jeg fant henne ikke... Jeg ble berørt over alle benektelsene hun hadde fått den kvelden på jakt etter et varmt måltid», skriver Carmen Mendez, og fortsetter:

”Da jeg var i ferd med å kaste ut min resterende kylling og omtrent fem pommes frites, hørte jeg en stille stemme bak meg og som spurte om jeg hadde noe igjen. Jeg snudde meg, og der var hun. Jeg ga henne maten min og så at hun satte seg ned og spiste. Men noe føltes ikke riktig. Jeg følte meg forferdelig, at et menneske spiste min rester med stekt kylling. Hun fortjente så mye mer,» sier Carmen, før innlegget fortsetter:

«Så jeg kjøpte en hel meny til henne. Hun fortjente å spise et varmt måltid. Da jeg bestilte, ba jeg den ansatte om god service. Og om å ikke kaste henne ut. Jeg kunne allerede se avskyen i andres ansikter da hun satte seg ved bordet og spiste restene jeg hadde gitt henne. Nyhet folkens, ikke alle hjemløse lukter roser.»

– Hun gjorde seg klar til å dra da jeg overrasket henne med menyen. Uttrykket i ansiktet hennes sa alt. Jeg har aldri følt noe lignende. Ren og ekte takknemlighet. Klemmen hun ga meg var som en klem jeg aldri har følt. Tårene hun felte kunne føles dypt i mitt hjerte. Jeg holdt henne fast og lot henne komme ut med det. Jeg følte ikke avsky. Jeg holdt henne bare. Og det er et øyeblikk jeg aldri vil glemme."

Artikellen fortsetter etter bilde...

«Så tenk en gang til neste gang før du dømmer en hjemløs person. Ikke alle er hjemløse på grunn av stoffmisbruk eller fordi de er late.»

Carmen Mendez sitt innlegg gikk viralt og har så langt blitt delt mer enn 100,000 ganger.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.