Han «stjal» stadig sin dyre private parkeringsplass: Så utviklet han den listigeste hevnen

26/05/2021 11:41

Emma Sletta

Utland
En mann hadde nok av sin private parkeringsplass til å bli snappet foran nesen. Så utarbeidet han en utspekulert plan.

Det er ikke noe verre enn å få parkeringsplassen stjålet foran øynene dine.

Hvis du trofast sitter og venter og blinker inn, og så kommer en annen bil fra siden og griper plassen foran deg, så kan blodet boble i en slik grad at heckling, fingre og temperament viser sitt stygge ansikt.

For en anonym mann i London ble situasjonen vanlig da han kom hjem fra jobb og måtte sette bilen i sin private parkeringsplass, skriver han på sosiale medier Reddit på en veldig underholdende konto.

" Jeg jobber for et lite selskap i Nord-London. Bak bygget vårt er det åtte små parkeringsplasser, og vi må betale 10.000 kroner i året for å parkere der. Men for syv uker siden begynte en ukjent rød bil å stoppe i området. I mitt sted», skriver den anonyme mannen fra London.

Opprørt over at parkeringsplassen ble skåret ut, bestemte mannen seg for å parkere bilen like bak den ukjente bilen og skrev også stabler med notater i frontruten. Men det var ingen vits, og bilen tok fortsatt parkeringsplassen da han dukket opp om morgenen og fortsatt bodde der da han gikk etter jobb.

Etter 10 dager ble det imidlertid for mye og skummelt med raseri, den uheldige bilisten bestemte seg for å utarbeide en listig plan.

"Etter 10 dager mistet jeg besinnelsen og begynte å finne en måte å få hevn på. Jeg innså at kollegaen min skulle på barselpermisjon i noen uker, og broren min skulle på ferie.

Derfor hadde jeg en ekstra parkeringsplass og bil tilgjengelig, skriver mannen. Siden parkeringsplassen bare besto av åtte seter, kom parkeringsvaktene bare hvis en av sjåførene ringte inn til selskapet som hadde ansvaret for parkeringsplassen.

De bør også ha en viktig rolle i mannens hevn.

Da fredagens uke var over, kjørte den hevngjerrige bilisten brorens bil helt opp mot den syndige røde bilen, slik at den tyvende parkeringstyven ikke kunne bevege seg ut av sprekken.

« Jeg bestemte meg da for å ringe parkeringsvaktene og registrere min brors bil, mens jeg forklarte at de fikk lov til å lete etter en rød Ford-bil som sto parkert der ulovlig», skriver den anonyme bilisten.

På mandag var hevn plutselig veldig søt. Her sto en storsvette og irritert mann og skrek til en parkeringsvakt fordi han får en parkeringsbot på 850 kroner uten å kunne flytte bilen sin.

«Jeg gråt av latter og måtte putte ansiktet mitt i akkurat de rette brettene da de spurte meg om jeg visste hvem som eide min brors bil. Dessverre visste jeg ikke noe om det», skriver mannen.

For med kollegaen din i barselpermisjon kunne du parkere i fred og ro, og de neste dagene sto samme mann og fikk en ny parkeringsbot på 850 kroner. Hvis han ikke kunne finne eieren bak bilen som hadde låst ham inne, ville den røde bilen hans fortsatt bli bøtelagt daglig.

– Bilen ble der i en hel måned, og kammertjeneren dukket opp minst 18 ganger, noe som betyr minst 16.000 kroner i bøter. Da broren min kom hjem og vi hentet bilen hans i helgen. Og da jeg kom på jobb mandag, var bilen borte», skriver mannen, som fikk sin hevn.

Den underholdende historien om parkeringstyveriet har fått mye respons og på bare en uke fikk over 21,000 likes.