Han visste ikke hvorfor kona var så sliten hver kveld: Hemmelig kamera overrasket ham

Hvem trekker lasten: Kvinner eller menn?

Dette spørsmålet ble stilt av et japansk filmteam, som dermed står bak prosjektet "Itsumo-Arigato-Project (Thank-You-Always Project)" under filmselskapet "Kao Corporation".

For å undersøke hvilket kjønn som fungerer hardest eller «bærer den tyngste belastningen», tok de til gatene for først å illustrere poenget sitt.

Her veide de 100 menn og kvinners vesker på gatene i Tokyo. Kvinnene hadde i snitt 7,2 kilo, mens mennene bar halvparten så mye - drøyt tre kilo. Atten prosent av kvinnene bar til og med poser, poser og andre ting som veide over 15 kilo.

For å gjøre poenget dro filmskaperne hjem til et ektepar, hvor de fikk lov til å følge en kvinne på en helt vanlig dag for henne. Det hun ikke visste, var at mannen hennes så alle opptakene.

Inntil da hadde han slitt med å forstå hvorfor hun er så sliten om natten når hun "bare går hjem" med sønnen. Etter å ha sett opptakene, forstår han hvorfor:

Kona bærer sin sønn rundt mange ganger i løpet av dagen. Hun handler og frakter varene hjem fra supermarkedet og opp trappen til hjemmet deres. Paret bor også på toppen av et kupert landskap, så hun skyver barnevogn og handleposer opp bakken for å komme hjem.

I tillegg støvsuger hun, renser hjemmet, koker med gutten på ryggen og på slutten av videoen ser du hvordan hun ligger på gulvet og sukker "mamma er sliten" til parets sønn.

Når mannen ser hvordan hans kone slites og drar i løpet av dagen, blir han rørt til tårer og skriver et takkebrev som tydelig varmer med sin kone.

Fra nå av vil mannen hjelpe mye mer når han er hjemme fra jobb, lover han.

Se videoen med de skjulte og tankevekkende opptakene nedenfor: