Handicappet gutt kastet ut av valgmøte med Donald Trump: Så ringte tidligere president Obama

08/11/2016 21:15

Anniken Hauge

Utland
Savner du allerede Barack Obama i Det Hvite Hus?

I går da USA valgte ny president, møtte den 12-årige JJ Holmes to av valgkampens mest omstridte personligheter. Den daværende republikanske presidentkandidaten Donald Trump og den daværende president Barack Obama.

Hans opplevelser med de to skulle vise seg å være vidt forskjellige, skriver The Independent.

JJ Holmes er spastisk lammet. I månedsvis har han brukt iPaden sin til å søke på Mary Poppins og Trump-events i forbindelse med valgkampen. Gutten har vært spent på å kunne bli med på et valgmøte med Donald Trump, som han på ingen måte liker.

Det skyldes at den daværende republikanske kandidaten ble beskyldt for å latterliggøre en handicappet journalist i fjor.

- Jeg ville gjerne bli med, da Donald Trump har gjort narr av handicappede mennesker, sa 12-åringen i et videopptak mandag til Washington Post, hvor han snakket gjennom PC-en sin.

Lørdag bestemte JJ Holmes’ mor seg for å ta med gutten til et republikansk valgmøte, når han nå allikevel hadde så lyst. De stod opp klokken 3 og kjørte to timer for å delta. 

Den 12 år gamle gutten hadde på forhånd programmert PC-en sin til å si ting som “Donald Trump gjør narr av handicappede”. Inne på møtet kunne han derfor bare trykke på en knapp for å uttrykke holdningen sin.

Ifølge moren var det ikke særlig høyt, men gutten, moren og søstrene hans ble straks eskortert ut av hallen på oppfordring fra Donald Trump.

Ønsket å møte Obama
Utenfor valgmøtet var det en journalist som fant ut av hva som hadde skjedd. Hun fant også ut av at den 12 år gamle JJ Holmes største ønske var å møte den daværende president, Barack Obama.

Og det lykkes.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

Det passet JJ Holmes mye bedre. Han fikk forøvrig også Barack Obama til å forsikre ham om at han ville stemme på Hillary Clinton.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.