Her er kvinnen som sluttet i jobben for 60.000 kroner i måneden for å selge iskrem på ferieøya

05/10/2021 11:57

Emma

Utland
privatfoto
privatfoto
Hun hadde en super godt betalt jobb, men det var ikke noe innhold i livet. Derfor valgte hun å droppe det og flyttet til en øy for å selge iskrem.

Selv om hun hadde en god jobb i New York med en lønn på over 60.000 kroner i måneden, var ikke Noelle Hancock fornøyd.

Hun satt på et kontor hele dagen, og det var mer interaksjon med skjermer på forskjellige mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett enn det var med mennesker.

Derfor tok hun konsekvensen av følelsene sine, ignorerte foreldrenes velmenende advarsler og solgte alt hun eide.

Det hektiske livet til en journalist i en storby etterlot henne for et enkelt liv i ferieparadiset.

En enveisbillett
Ingen hovedplan ble laget.

Først spurte hun vennene sine på Facebook om de kunne anbefale et sted på De karibiske øyer, og da anbefalingene gikk på øya St. John, kjøpte hun en enveisbillett.

Hun visste ikke hva som skulle skje, men først fikk hun seg en jobb som iskremselger, og de nye rammene appellerte raskt til henne.

Hun hadde fått nok av å følge seg stresset og koblet fra å leve, forteller hun Comsopolitan.com.

I dag jobber hun som bartender, og i sitt paradis har hun møtt mange mennesker som ligner på henne.

Det er leger, advokater, sykepleiere, folk som jobbet for NASA og andre som jobbet som mekanikk. Bak dem er det alltid en god historie om hvorfor de startet på nytt.

Det er til og med folk som nettopp kom for å ta ferie, men ikke kunne få seg til å dra igjen.

Trosset foreldre
Så til tross for foreldrenes ønske om ikke å kaste ut Yale-utdannelsen og karrieren med den, angrer ikke Noelle Hancock.

Hun mener at det er noen mennesker som lykke lever mange små liv på forskjellige steder i verden.

Hennes historie har vært full på sosiale medier, og oppmerksomheten den har fått kan tyde på at det er mange som drømmer om å pakke kofferten akkurat som Hancock gjorde.

Og ved hjelp av hashtaggen #noregrets signaliserte den da 35 år gamle tidligere journalisten at hun hadde tatt den riktige avgjørelsen da hun endret livet sitt.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.