Hollywood-stjernen Ray Liotta er død

27/05/2022 08:46

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den kjente skuespilleren har gått bort i en alder av 67 år.

Ray Liotta er død. Den kjente skuespilleren døde mens han var i Den dominikanske republikk. Det skriver media TMZ.

Skuespilleren var i ferd med å filme en ny film kalt 'Dangerous Waters', som skulle filmes i Den dominikanske republikk.

Imidlertid klarte han ikke å fullføre filmen, da han nå er død. Ifølge TMZ døde han i søvne, da media har blitt informert av en kilde nær den amerikanske skuespilleren.

I tillegg står det også at det angivelig ikke var noe mistenkelig ved hans død. Derfor er det heller ingen mistanke om at det skal være noe kriminelt bak hans død.

Hans forlovede Jacy Nittolo var i Den dominikanske republikk og arbeidet med en ny film.

Gjennom hele sin karriere har Liotta spilt i mange filmer, men han er spesielt kjent for å ha spilt i Martin Scorsese-filmen 'Goodfellas' fra 1990, hvor han spilte rollen som Henry Hill sammen med Robert De Niro og Joe Pesci.

Angivelig jobbet han hardt for å få rollen i den populære filmen, og den store suksessen endte opp med å åpne mange dører for ham i Hollywood.

Året før «Goodfellas» hadde han spilt i en annen ikonisk «Field of Dreams», hvor han spilte rollen som Shoeless Joe Jackson.

Deretter har han også opptrådt i et bredt spekter av andre filmer, inkludert 'Cop Land', 'Corrina Corrina', 'Operation Dumbo Drop', 'Unforgettable', 'Wild Hogs' og 'Blow'.

Jacy og Ray forlovet seg i 2020 rett rundt jul. Den gang delte han begeistret de glade nyhetene på Instagram. Han etterlater seg en datter, Karsen Liotta, som han hadde med sin ekskone Michelle Grace.

Den amerikanske skuespilleren var 67 år. Det er ikke meldt om hva den spesifikke dødsårsaken er – bare at han døde i søvne.

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.