Hotellgjest våknet av at tærne ble fuktige: Fikk sjokk da han oppdaget hvorfor

07/05/2023 16:50

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mannlig hotellgjest fikk sjokk da han åpnet øynene kl 05.00 om morgenen da han så en annen mann suge han på tærne.

En gjest på South Hilton Hotel i Nashville, Tennessee fikk seg en stygg overraskelse da han våknet kl. 05.00 om morgenen 30. mars.

Her fikk han øye på en mann som hadde vekket ham ved å suge på tærne mens han sov i sengen.

En av hotellets ledere, 52 år gamle David Neal, ble pågrepet fredag 5. mai i forbindelse med det bisarre overfallet. Dette melder det lokale politiet ifølge Daily Star.

Ifølge Nashville Metropolitan Police hadde David Neal laget et elektronisk nøkkelkort slik at han kunne gå inn i et rom leid av Peter Brennan, som var i Nashville for en konferanse.

Den sjokkerte gjesten gjenkjente David Neal nesten umiddelbart ettersom han var en av de ansatte som hadde hjulpet ham med å reparere en TV på rommet tidligere på dagen.

"Det er helt skremmende," sa Brennan til den lokale nyhetsstasjonen WSMV.

"Jeg var i Nashville for en konferanse, og jeg bodde på Hilton Downtown. Jeg våknet rundt klokken 05.00 og ble seksuelt overfalt av en mann som hadde brutt seg inn på rommet mitt."

Dette har nå ført til at Peter Brennan vil saksøke hotellet, som ikke har vært «hjelpsom eller imøtekommende».

"Jeg føler ikke at Hilton har vært hjelpsom eller imøtekommende i det hele tatt, og jeg vet ikke hvorfor, men det er veldig urovekkende," sa han.

Michael Fisher, som er Peter Brennans advokat, har uttalt at han flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med hotellet.

"Det er vår forståelse at den ansatte ble sagt opp på grunn av at han nektet å gi en forklaring til Hilton, men jeg har selv kontaktet Hilton flere ganger," sa han.

Senere samme dag ble David Neal konfrontert av politiet hjemme hos ham. Her hevdet han at han kun hadde sluppet seg inn i rommet fordi han trodde han kunne lukte røyk og derfor ville forsikre seg om at gjesten hadde det bra.

Imidlertid rapporterte David Neal ingen røyklukt til andre ansatte, ingen gjester husker at de luktet rør, og ingen brannalarm ble utløst.

Nøkkelkortet som David Neal hadde laget for å få tilgang til rommet er ikke funnet. Ifølge Daily Star har han forklart det lokale politiet at han har kastet den.

David Neal, som senere ble arrestert i forbindelse med den bisarre saken, er siktet for både innbrudd og vold.

Han sitter for øyeblikket bak lås og slå, men kan løslates dersom han betaler en kausjon på 27.000 dollar, melder den lokale nyhetsstasjonen WKRN.

"Sikkerheten til våre gjester og ansatte er vår høyeste prioritet. Vi jobber tett med Metropolitan Nashville Police Department og som en del av selskapets policy kommenterer vi ikke pågående undersøkelser," kunngjorde hotellet.