Hudlege avslører sprø detalj: Har du brukt deodorant feil hele livet?

10/03/2024 17:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
De fleste av oss tar på deodorant om morgenen eller etter en dusj, men det er faktisk helt feil.

Noen dager føler vi oss alle voksne, mens andre ganger kan vi begynne å tvile på om alt vi har lært kan være en illusjon. Det skriver The Mirror

For eksempel er de fleste av oss klar over hvordan man bruker deodorant.

En Game Changer

Generelt er det ingen komplekse regler eller oppførsel å følge. Bare spray (eller rull) på og du er klar til å takle dagens utfordringer, ikke sant?

Tenk igjen.

En hudspesialist har avslørt riktig fremgangsmåte som kan forhindre de plagsomme svetteflekkene – og det avhenger derfor av påføringstidspunktet for produktet.

Dette tipset har skapt mye oppsikt på internett etter å ha blitt delt på sosiale medier, hvor det har blitt hyllet som en absolutt 'revolusjonerende oppdagelse'.

Bruk den om natten

Dr. Lindsey Zubritsky, en hudlege sertifisert av American Academy of Dermatology, har samlet hele 700 000 følgere på Instagram takket være hennes råd om skjønnhet og hudpleie.

I en av de siste videoene hennes avslørte hun flere tips som hun sa at hun ikke lenger kunne holde for seg selv.

"Du gjør det feil hvis du ikke bruker deodoranten om natten," forklarte hun. "Om natten er svettekjertlene våre mindre aktive og derfor absorberes antiperspiranten mer effektivt."

Ytterligere tips inkluderte råd om hvordan du kan takle tørre, sprukne lepper ved å bruke hyaluronsyre, samt måter å bli kvitt soppbasert akne.

Kan også brukes om morgenen

I skrivende stund hadde innlegget fått over 5000 likes og 121 kommentarer fra brukere som var ivrige etter å prøve disse tipsene.

"Flotte tips," kommenterte en bruker.

"Jeg hadde ingen anelse om dette, takk!" lagt til en annen.

Og en tredje skrev: "Elsker dette! Å bruke antiperspirant om natten kan virkelig være en revolusjonerende oppdagelse."

En bruker uttrykte forvirring ved rådet og spurte om det betydde at de burde bruke deodorant både om natten og igjen etter morgenbadet.

"Ja, du kan bruke dette trikset og fortsatt bruke deodorant om morgenen hvis du føler behov," svarte Dr. Zubritsky.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.