Hun ber ham velge mellom hunden eller henne: Hans beslutning får alle til å le

privatfoto

En mann ble satt i en vanskelig posisjon da han fikk et ultimatum av kjæresten.

En mann ble gitt et ultimatum av kjæresten sin - henne eller hans beagle, Molly - og derfor var han i en vanskelig situasjon. Så han valgte å ta til nøklene og dele et innlegg på Craigslist, en salgsplattform og delte en annonse.

Les også

Bruden måtte avlyse bryllupet: Gjestene nektet å delta på grunn av bisarre krav

Blant annet skriver han i innlegget at han dessverre må si farvel til sin bedre halvdel, om enn med en humoristisk vri på slutten, noe som har fått mange til å le høyt etter å ha lest den.

Det kommer etter at en leser valgte å ta et skjermbilde av innlegget, som senere ble delt slik at andre kunne ha et smil i ansiktet.

Det skriver Huffingtonpost.com.

Her er hva den misfornøyde kjæresten skrev:

Kjæresten min liker ikke hunden min, og det er derfor jeg må finne et nytt hjem til henne. Hun er ren rase og kommer fra et velstående område, men jeg har også sørget for å trene henne de siste fire årene. Hun liker å spille spill, men ikke helt utdannet, har langt hår, og det er derfor hun krever litt her og der, inkludert neglene, som hun elsker å få laget.

Hun er ofte våken hele natten, men hun sover mens jeg jobber. Hun spiser bare den beste, dyreste maten, men vil ikke være klar med kjærlighet når du er nede. Bjeffer ikke, men kan være onde som faen!"

Du kan hevde at de fleste nå tenker hvem vil noensinne adoptere denne hunden, men så kommer eieren med en morsom vri.

"Så er noen interessert i min 30 år gamle, egoistiske, onde og gullgravende kjæreste? Du kan bare komme og hente henne! Hunden min og jeg vil ha henne ut herfra så snart som mulig!»

Associated Press og Petside gjennomførte en undersøkelse som viste at 14 prosent av personer som er i et forhold ville velge sitt kjæledyr fremfor partneren sin.

Les også

Kong Harald tilbake på jobb: Fikk en helt spesiell gave