Hun fikk matpakke stjålet av kollegaen: Så la hun en listig plan

29/11/2021 09:32

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne fikk jevnlig stjålet lunsjen sin av en kollega. Hun visste imidlertid ikke hvem, og derfor la hun ut en listig plan.

De fleste som deler kontor med noen har mest sannsynlig opplevd at ens matpakke eller andre godbiter fra kjøleskapet plutselig har forsvunnet.

Det kan være en feil, men det kan også være bevisst, som muligens var tilfelle for en kvinne som regelmessig fikk sin matpakke stjålet på jobben.

Til slutt fikk hun nok, og for å fange 'tyven' tok hun saken i egne hender og la en listig plan.

På sosiale medier twitter, har kvinnens plan blitt delt, og viser at hun hadde skrevet en stor advarsel om det. En advarsel der hun faktisk sier at personen som har stjålet matboksen hennes, kan være i fare.

"Advarsel, advarsel, advarsel! Hvem dette gjelder. Jeg hadde et brett egg i kjøleskapet, og nå er de borte. Den som har tatt eggene, bør vite at disse ikke er kyllingegg, og de bør ikke spises. Hvis du ikke har spist dem ennå, kast dem ut," leser meldingen fra kvinnen, som fortsetter:

"Hvis du har spist dem, kontakt meg slik at du kan få motgiften. Eggene kommer fra en sjelden fugl fra Afrika," avslutter meldingen, som du kan se nedenfor.

Foto: Twitter

Dessverre er det ikke kjent om kvinnen lyktes i å finne tyven med sin listige plan. Smart var det og hun fraråder en eller flere fra noensinne å sette tennene i noen av hennes igjen?

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.