Hund bitt i hjel av pitbull i butikken foran forskrekkede tilskuere

07/02/2021 13:34

Emma

Utland
Vitner har beskrevet hvordan de var vitne til det forferdelige angrepet på en liten hund, hvor etter som eieren av den snappy pitbull flyktet fra scenen.

Shop Bunnings Warehouse "tilbyr støtte" til eieren av en liten hund som ble angrepet av en snappy og voldelig pitbull i en butikk i Brisbane. Angrepet var dødelig for den lille hunden.

Vitner har fortalt NCA NewsWire hvordan de så ansatte i butikken gjentatte ganger ber eieren av den større hunden om å holde styr på hunden sin kort tid før angrepet fant sted.

Etter hendelsen flyktet eieren av pitbullen fra åstedet, men vitner i butikken var raskere å notere ned nummerskiltet hans.

"Jeg så en stor brun hund med pitbull utseende som hadde et tak rundt halsen på en liten og myk brun hund. Den lille hunden beveget seg ikke i det hele tatt. Det var en livløs kropp," Peter Male, som var vitne til hendelsen, fortalte NCA News.

"Eieren av pit bull traff hunden sin på munnen og ba den om å gi slipp flere ganger, men hunden var ikke i kontroll. Ingen snute og ingen streng," sa han også.

"Jeg så ikke hvordan de skilte dem eller hvordan hundene så ut etterpå, men jeg så mye blod da de vasket bort da jeg var på vei ut," rundet han av.

Den mindre hunden ble rushed til en veterinær i nærheten av butikken, men dessverre var det ingenting å gjøre. Pet Emergency Stafford har fortalt NCA NewsWire at de ikke kan avsløre videre på grunn av "følsomheten i saken".

Patrick Blair, butikksjef i Bunnings-butikken, sa at hendelsen var "uheldig".

«Teamet vårt handlet raskt og minnet hundeeieren om retningslinjene våre i butikken før de kom inn», sa han til NCA NewsWire.

– Vi har vært i kontakt med den andre hundeeieren for å tilby vår støtte, og tankene våre går ut til dem. Vi takker teamet vårt for den rolige og profesjonelle måten de håndterte situasjonen på, sier han også.

Vitner har beskrevet at ansatte er «synlig rystet» etter hendelsen.