Hunden ble forlat i bilen i fire timer mens eierne var på IKEA

26/10/2020

Emma Sletta

Utland
En video lagt ut på LiveLeak vækker skrekk og avsky på nettet. Vidoen viser angivelig det sjokkerende øyeblikket en døende hund ble reddet fra en brann-varm bil mens eierne var på IKEA for å handle. Det skriver Metro.co.uk. En 14 måneder gammel bokserhund kan sees desperat puste mens politifolk knuser bilvinduet for å få hunden ut av sit varme fengsel. En flaske vann tømmes over hunden før den fjernes fra bilen. Til tross for en tre timers operasjon døde hunden av indre blødninger samme dag. Ifølge teksten i videoen tilhørte hunden en fransk familie som var på vei til et bryllup i Spania. De stoppet på IKEA for å kjøpe en bryllupsgave. Så satt hunden i fire timer i den varme bilen, og det ble dødelig. Videoen av hendelsen er i ettertid blit fjernet fra hjemmesiden.

En video lagt ut på LiveLeak vækker skrekk og avsky på nettet.

Vidoen viser angivelig det sjokkerende øyeblikket en døende hund ble reddet fra en brann-varm bil mens eierne var på IKEA for å handle. Det skriver Metro.co.uk.

En 14 måneder gammel bokserhund kan sees desperat puste mens politifolk knuser bilvinduet for å få hunden ut av sit varme fengsel.

En flaske vann tømmes over hunden før den fjernes fra bilen.

Til tross for en tre timers operasjon døde hunden av indre blødninger samme dag.

Ifølge teksten i videoen tilhørte hunden en fransk familie som var på vei til et bryllup i Spania. De stoppet på IKEA for å kjøpe en bryllupsgave. Så satt hunden i fire timer i den varme bilen, og det ble dødelig.

Videoen av hendelsen er i ettertid blit fjernet fra hjemmesiden.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.