Hunden ble kastet av bro: Da hjelpen kom, var en borger allerede i gang med en vakker handling

08/08/2022 07:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En hund som ble kastet av en bro her om dagen overlevde på mirakuløst vis på grunn av innsatsen til en fantastisk borger.

19. juli mottok Brannvesenet i New York en forferdelig varsel.

En bekymret borger hadde oppdaget at en hund hadde blitt kastet av en bro og inn i 'Harlem-elven', og den ikke navngitte borgeren ringte derfor nødetatene for å få hjelp.

Selv om det var «bare» en hund, valgte vaktsjefen heldigvis å gi beskjeden videre til brannvesenet, som umiddelbart flyttet ut, men da de ankom oppdaget de at en ikke navngitt borger allerede var i ferd med å hjelpe.

Det kan du lese i et innlegg på brannvesenets Instagram-side (@fdny). 

"Marine 4 ledet av løytnant Sodano så en sivil klamre seg til hunden fra kysten og prøvde å holde den flytende," står det i innlegget, som i skrivende stund har fått mer enn 10.000 "liker".

Innlegget fortsetter med å forklare hvordan den sivile borgerens innsats var nok til å holde hundene i live til brannvesenet kunne seile ut og trekke den ut av elva.

Foto: Instagram

"Medlemmer av Marine 4 var i stand til å få hunden ombord på fartøyet og ta ham til kysten der han kunne få den nødvendige behandlingen," står det i innlegget.

"Uten den raske responsen fra både sivile og FDNY [New York Fire Department] medlemmer, kunne utfallet for dette dyret ha vært svært annerledes."

Foto: Instagram

Heldigvis klarte hunden den forferdelige opplevelsen uten alvorlige skader, og når du leser kommentarene på innlegget, er det klart at mange av brannvesenets følgere er fornøyd med nyhetene.

Foto: Instagram

"OMG [Ed. O God] vi vil adoptere [hunden]!!! Stakkars "baby" !!!," lyder en av kommentarene, akkurat som en annen skrev: "Hva i helvete er galt med mennesker!!! Takk til den gode personen som ringte."

En tredje har skrevet: "Takk Gud for at dere alle var der for å redde den dyrebare valpen. Mitt hjerte er knust fordi hvem som helst kan gjøre det opp."