Husker du i fjor? Nå advarer politiet mot en ny bølge 'morderklovner'

04/09/2017 09:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet advarer mot en ny bølge 'morderklovner' i kjølvannet av premieren på grøsseren 'IT'.

Du husker kanskje fjorårets mani, hvor folk verden over skremte barn ved å opptre utkledd som klovner. Nå advarer igjen amerikansk politi om at denne bølgen kan blusse opp igjen.

Grøsseren 'IT' har premiere på norske kinoer den 8. september, og dagen etter skal den vises på kinoer i USA. 

Politiet i Pennsylvania har derfor sendt ut en advarsel til innbyggerne, skriver The Sun. 

I advarselen står det: "Det er forventet at 'skumle klovner' kan ses så tidlig som i september, delvis fordi filmen IT har premiere på kino". 

IT er en gjeninnspilling av Stephen Kings klassiker fra 1990, og filmen er flere ganger blitt beskyldt for å bidra til klovnehysteriet verden over.  Her i Norge ble det også meldt om flere tilfeller hvor klovner lusket rundt og skremte barn og unge. 

Så nå gjenstår det bare å se om premieren på filmen får klovnene til å titte frem igjen her til lands. Men nå er vi i hvert fall forberedt.


  

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.