Indonesisk lærer dømt til livstid: Voldtok og gjore elever gravide

15/02/2022 09:53

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En rettssak fra Indonesia har endt med en livstidsdom for en 36 år gammel skolelærer.

En forferdelig sak er nå avsluttet fra Indonesia.

Her er en lærer dømt til livstid i fengsel for en rekke voldtekter av mindreårige studenter.

Til sammen 13 elever er voldtatt av den nå 36 år gamle læreren. Det har tingretten i den vestlige delen av Java-øya tirsdag vurdert.

Under høringen kom det frem at mannen hadde utsatt de unge jentene for voldtekt i fem år. Alle var mindreårige. Åtte av dem hadde blitt gravide som følge av voldtektene.

MOTTAR KOMPENSASJON

Mange av de unge jentene kom fra fattige familier og kunne bare betale skolepenger med stipend.

Overgrepet kom frem etter at familien til en ung jente som ble gravid som følge av en voldtekt, meldte den 36 år gamle læreren til politiet.

Retten forsikret ofrene og deres familier om at de vil bli kompensert av regjeringen for eventuelle smerter og lidelser de måtte ha lidd.

Hvorvidt mannen vil anke dommen er ennå ikke klart.

36-åringen hadde ellers bedt dommeren om nåde og en kortere straff for å sikre at han fortsatte å få muligheten til å oppdra barna sine.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.