Innsiden med trist Kate Middleton-nytt

25/05/2024 13:40

Henrik R

Utland
Foto: Shutterstock
Vi kommer ikke til å se mer til henne i 2024.

Prinsesse Kate, en av de mest populære skikkelsene i det britiske kongehuset, vil ikke delta i noen offisielle plikter resten av året, avslører en kilde nær kongehuset.

Denne nyheten kommer etter at prinsessen tidligere i år offentliggjorde sin kreftdiagnose, noe som sjokkerte både nasjonen og verden.

I mars annonserte den 42 år gamle prinsesse Kate i en rørende video at hun hadde blitt diagnostisert med kreft. Denne ærlige og følelsesladede meldingen rystet ikke bare den britiske befolkningen, men store deler av verden.

Siden da har hun vært fraværende fra offentligheten for å fokusere på sin behandling og helbredelse.

En kilde nær kongehuset har nå bekreftet at det ikke er noen planer for prinsesse Kate om å delta på offentlige arrangementer eller opptredener i nærmeste fremtid.

"Det er mange mennesker involvert i å vite hva de fremtredende personene i kongehuset skal gjøre lang tid i forveien. Jeg har fått vite at Kates kalender for året er tom. Det er ikke planlagt noe. Hun kommer kanskje ikke til å opptre offentlig resten av året," forteller en anonym kilde til det amerikanske mediet The Daily Beast.

Til tross for hennes fravær fra offentligheten, er det mulig at prinsesse Kate vil kommunisere med offentligheten gjennom sosiale medier. Kilden legger til:

"En ny videomelding som oppdaterer nasjonen om hennes helsetilstand kan ikke utelukkes. Det har vist seg å være en effektiv måte å adressere spekulasjoner og gi en direkte oppdatering."

Det er nå fem måneder siden prinsesse Kate sist ble sett offentlig, og hennes fortsatte fravær har naturlig nok ført til bekymringer blant hennes mange støttespillere.

Den kongelige familien har imidlertid oppfordret til respekt for hennes privatliv i denne vanskelige tiden.