Jackie flyttet inn ved siden av motorveien: Nå klager hun over støyen

20/04/2021 19:02

Emma Sletta

Utland
Jackie klager over at det er for mye støy fra veien som ligger rett ved siden av huset som Jackie nettopp har flyttet inn i.

Det er aldri morsomt hvis du har kjøpt drømmehuset ditt, og så finner du ut at plutselig må en vei legges rett ved siden av huset ditt.

Dette var imidlertid ikke tilfelle for Jackie McCormack, som nå klager over lyden av veien ved siden av huset hennes, som hun visste på forhånd var der før hun kjøpte huset.

Ifølge britiske medier kjøpte bestemoren Jackie McCormack et drømmehus verdt i underkant av 3 millioner pund sammen med mannen sin.

Da Jackie og mannen hennes signerte huset, visste de at hagen deres var rett opp til en travel vei. De valgte å signere uansett og flyttet deretter inn.

Jeg er ikke dum

Men nå som Jackie bor i huset sammen med mannen sin, har hun offentlig valgt å klage på støynivået fra veien. Hun gjorde det for Metro- hvor hun oppfordret myndighetene til å senke fartsgrensen på veien slik at støyen ville bli lavere.

Imidlertid slo hennes oppfordring i media tilbake, og i stedet for støtte ble hun møtt med latterliggjøring og folk kalte henne dum når hun uten tvil burde ha visst hva hun kom inn på.

Jackie tror ikke hun er dum selv. Hun forteller til Metro at hun selvfølgelig var klar over at det ville komme støy fra en motorvei, men hun forventet ikke at den skulle være så voldelig.

Hun sier også at hun har brukt en app på sin iPhone for å måle støynivåer, og i huset når den 85 desibel når en lastebil kjører forbi, mens lyden i hagen kan snike seg opp til 120 desibel, sier Jackie.

Jackie sier til Metro at hun føler seg i et hjørne. Hun sover med ørepropper hver natt, og hun vil ikke bevege seg, da hun ikke tror noen noen gang vil kjøpe huset hennes.