Jane kjøpte et par nye jeans: de kostet henne nesten livet

Foto: Shutterstock.com

Du skulle ikke tro at klærne dine potensielt kunne drepe deg, men nå advarer denne moren etter at hun nesten mistet livet.

52-åringens mor Jane Rylance mistet både liv og mobilitet på grunn av et par nyinnkjøpte bukser.

En time lenger i de nye skinny jeans hadde trolig betydd at nerve- og muskelskaden hadde vært så omfattende at ett ben måtte amputeres, skriver The Sun.

Les også

Rørende øyeblikk går viralt

Det tok fire operasjoner og en rekke hudtransplantasjoner for å få bena sunne igjen, og hun har blitt permanent arret av den forferdelige runden.

Hun hadde kjøpt et par høy midje, svarte skinny jeans av merket New Look og hadde dem på seg for en hel dag. På kvelden en dag i juni kollapset hun under en fest hos en venn mens hun danset.

Neste morgen hovnet beinet hennes voldsomt. Derfor tok 52-åringen taxi til sykehuset. Her fant legene ut at nerver og muskler ble skadet under presset fra de stramme jeansene. Uten behandling vil mangelen på blodstrøm føre til mangel på oksygen i vevet.

«Venstre ben måtte kuttes opp umiddelbart for å lindre trykket på nervene. Legene sa at jeg bare var en time unna at den måtte amputeres. Jeg kunne ha dødd. Det var skummelt,» sier Jane Rylance.

Hun innrømmer at buksene var strammere enn vanlig fordi hun hadde tatt på seg litt. Nå har hun lange arr på beina, og det er billig å gi slipp på alt.

«Ingen mote er verdt dette marerittet. Jeg vil aldri ha på meg tynne jeans igjen. De kan drepe og burde fått et helsevarsel,» sier 52-åringen.

Les også

Modell advarer andre kvinner etter stalking: 'Sjekk vesken, jakken, lommene'